Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzis lub jeszcze jutro udostępnimy 2  paczkę dla osób którym ta nie działa.

Wszystkie pliki z archiwum należy wypakować do PUSTEGO folderu .minecraft w appdata (%appdata%)

Jeżeli macie problem z virtual machine to należy zmienić ilość ram na mniejszą.

Do optymalnej rozgrywki potrzeba mieć minimum 1gb ramu przydzielonej do MC, można grać na mniejszej ilości ale będzie to oznaczało lagi co jakiś czas.

Download:

https://mega.co.nz/#!tdIkFZrQ!LJ7t2X3G_3uNbdz6CCG3h9R7g0kP9SILOSfwmQwpzAU

Skan:

http://i59.tinypic.com/1zldaxl.png

Pomoglem? Daj Lubię To. To nic nie kosztuje a wynagradza za pomoc.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli ktoś ma procesor pokroju Pentium 4(jedno rdzeniowy) i ~1.5GB ramu to polecam grać na tych argumentach JVM(lub podczas włączania gry ma błąd z virtual machine)

-Xmx890M -XX:MaxPermSize=128M -Xincgc -XX:ParallelGCThreads=2 -Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true

Do tego polecam jeszcze te dwa pliki

options.txt

optionsof.txt

Obydwa wrzucamy do /McHiro-techcraft client

Opublikowano

Jeżeli ktoś ma procesor pokroju Pentium 4(jedno rdzeniowy) i ~1.5GB ramu to polecam grać na tych argumentach JVM(lub podczas włączania gry ma błąd z virtual machine)

-Xmx890M -XX:MaxPermSize=128M -Xincgc -XX:ParallelGCThreads=2 -Dfml.ignoreInvalidMinecraftCertificates=true -Dfml.ignorePatchDiscrepancies=true

Do tego polecam jeszcze te dwa pliki

attachicon.gifoptions.txt

attachicon.gifoptionsof.txt

Obydwa wrzucamy do /McHiro-techcraft client

Dzis lub jeszcze jutro udostępnimy 2  paczkę dla osób którym ta nie działa.

Wszystkie pliki z archiwum należy wypakować do PUSTEGO folderu .minecraft w appdata (%appdata%)

Jeżeli macie problem z virtual machine to należy zmienić ilość ram na mniejszą.

Do optymalnej rozgrywki potrzeba mieć minimum 1gb ramu przydzielonej do MC, można grać na mniejszej ilości ale będzie to oznaczało lagi co jakiś czas.

Download:

https://mega.co.nz/#!tdIkFZrQ!LJ7t2X3G_3uNbdz6CCG3h9R7g0kP9SILOSfwmQwpzAU 

Skan:

http://i59.tinypic.com/1zldaxl.png

@tatus123 

Cały czas włączony

Opublikowano

serwer ON a jakie masz ip? bo zagraniczne są blokowane niektóre 

Zagraniczne nie są blokowane na razie, podaj mu cyfrowe może.

Opublikowano

Potrzebuję pomocy bo jak odpalam MC to mi pokazuje że java could not create java machine czy coś takiego. Na mc by zyczu normalnie działa, a na tym nie co mam zrobić. Bo bardzo chciałbym pograć na tym serwerze. :)

Kappa.

Opublikowano

Potrzebuję pomocy bo jak odpalam MC to mi pokazuje że java could not create java machine czy coś takiego. Na mc by zyczu normalnie działa, a na tym nie co mam zrobić. Bo bardzo chciałbym pograć na tym serwerze. :)

A korzystałeś z drugiej paczki ?? Bo to jest właśnie rozwiązanie na twój problem :D

"Druga paczka dla osób którym ta nie działa."

Opublikowano

Serwer jak najbardziej godny uwagi, wymaga paru małych poprawek ale ogólnie jest wszystko ok. Jest to kolejny serwer od Husmana i hiro lecz tym razem bez friko szkoda. No cóż tak jak wcześniej pisałem polecam i zapraszam do wspólnej gry.

~toxic325

Opublikowano

Serwer jest świetny! Administracja bardzo pomocna, czasami nieodpisują bo pomagają innym naprawiać launchera. Bardzo polecam serwer i zapraszam wszystkich do gry!

Kappa.

Opublikowano

Za każdym razem gdy odpalam launcher wyskakuje mi jeden błąd mianowicie:

Client> 2014-03-24 18:27:30 [iNFO] [sTDOUT] If your Log stops here, you were too impatient. Wait a bit more next time, before killing Minecraft with the Task Manager.
Zostawienie, niczego nie dotykając laptopa nie pomaga, nic. Już nie mam bladego pojęcia co mam zrobić...
Opublikowano

Za każdym razem gdy odpalam launcher wyskakuje mi jeden błąd mianowicie:

Client> 2014-03-24 18:27:30 [iNFO] [sTDOUT] If your Log stops here, you were too impatient. Wait a bit more next time, before killing Minecraft with the Task Manager.
Zostawienie, niczego nie dotykając laptopa nie pomaga, nic. Już nie mam bladego pojęcia co mam zrobić...

To nie błąd, wystarczy przeczytać że musisz poczekać chwilę dłużej.

Opublikowano

o zajefajnie kolejny serwer od Husama napewno wbije oj bedzie sie dzialo jak zbiore stara ekipe

Pozdrawiam Kaczmarek & 1nano1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...