Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Google Play

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem, który mnie nagle zaczął nękać.

Ostatnio nie mogę się zalogować do Google Play store. Wyskakuje mi błąd: 

Nie można nawiązać stabilnego połączenia z serwerem.

Na początku myślałem, że to wina roota, więc zrobiłem przeinstalkę i dalej nie działa.

Co mam zrobić? 

Dodam, że mam Samsunga Galaxy tab 3 7"

Opublikowano

zasięg wifi popraw, bo wyskakuje błąd związany z twoim połączeniem

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Też swego czasu nie mogłem się zalogować na GP... Nie chciało mi się kombinować więc przywróciłem do ustawień fabrycznych :) Poszło.

Opublikowano

@up Właśnie próbowałem ust. Fabryczne i dupa :/

Niech mi ktos da dobra rade! I dodam ze wifi mam W KOMODZIE BIURKA czyli bardzo blisko.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zresetuj ustawienia aplikacji sklepu i dodaj konto ponownie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@up

Musisz zrobić tak:

Ustawienia>Menedżer Aplikacji>Zakładka "Pobrane">Tam szukasz aplikacji Sklep Google Play>Wyczyść dane. Po tej operacji dane od Google Play ci się skasują, to znaczy, że będzie musiał się znowu zalogować i.t.p.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

@up

Musisz zrobić tak:

Ustawienia>Menedżer Aplikacji>Zakładka "Pobrane">Tam szukasz aplikacji Sklep Google Play>Wyczyść dane. Po tej operacji dane od Google Play ci się skasują, to znaczy, że będzie musiał się znowu zalogować i.t.p.

Nie czyści się danych...

Spróbuj jeden z tych poradników:

http://www.mpcforum.pl/topic/1128858-tut-google-play-jak-pozbyc-sie-bledu-rpcs-7aec-0/#entry9717209
http://www.mpcforum.pl/topic/1181473-tut-rozwiazanie-problemu-rpcs-5aec-0/

Powinno pomóc.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ref

Nic nie idzie :/

Zrobiłem wipe i nic.

A się tak zapytam: Czy mogę GAPPSy sflashować przez apply update from external storage?

Opublikowano

@ref

Nic nie idzie :/

Zrobiłem wipe i nic.

A się tak zapytam: Czy mogę GAPPSy sflashować przez apply update from external storage?

A jak chcesz zrobić to inaczej?

Opublikowano

Mi podobny błąd pokazywał się na moim telefonie po wgraniu Android'a 4.4. Natomiast by go rozwiązać zainstalowałem GAPPS'a za pomocą TWRP Recovery.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli chce ktoś wiedzieć jak to naprawić, to proszę:

Problem tkwił w Freedomie, gdyż źle go usunąłem. Aby go poprawnie usunąć trzeba dać Force stop, dopiero potem Uninstall.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...