Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę Sponsorem (Czytaj co oferuje)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Robię sieć serwerów MineCraft, Metin2 i CounterStrike(narazie te 3 gierki). Serwer mc już mamy DayZw mc i robimy nastepne. Posiadamy forum z oryginalną licką co już widzieliście w poprzednim temcie. Posiadam też stronkę i ts3. Prezentację serwera robię wspólnie z grafikiem. Ja oferuje to co up i jeszcze dedyka takiego:

Procesor: Intel Xeon E3-1240 v2

Pamięć RAM: 32GB

ANTI-DDOS: TAK

Anty-DOS: TAK

Dyski SSD 2x120GB

Łącze internetowe: 200Mb/s

Łącze ethernet: 1gb/s

PING: 1~5ms

Ilość rdzeni procesora: 4

Ilość wątków procesora: 8

Coś takiego pod serwer mt2.

Oczekuję gotowych plików i max 2 osób w team.

Kontakt zostawiajcie pod tematem lub piszcie pw.

Pozdrawiam _Piotr_

Opublikowano

Dzieki kaptur :)

Dodam ze moge tez zasponsorowac oryginalne pomysły do mc, cs i samp :))

Jeszcze raz dzieki up.

Może kiedyś się odezwę :]

xTabwwt.png

Opublikowano

Dziękuję za dobre opinie :)
I szukam dalej osoby która chce zacząć współpracować z moją osobą :)
Co do serwera na 100% nie padnie ze strony maszyny, jeśli pliki będą dobre to będzie serwer i będzie :)

Opublikowano

Polecam udziela się na mpc jego wypowiedzi są sensowne więc nr raczej nie wywinie :P

Także to zauważyłem :D

Dziękuję za dobre opinie :)

I szukam dalej osoby która chce zacząć współpracować z moją osobą :)

Co do serwera na 100% nie padnie ze strony maszyny, jeśli pliki będą dobre to będzie serwer i będzie :)

Liczę na słowo :P

xTabwwt.png

Opublikowano

Jak najbardziej polecam, opinię na temat serwerów wyraża  sensownie.

Opublikowano

zapewne z ovh bo ostatnio nawet dobra oferte maja

z ovh jest dupa bo maszyny nie są przystosowane pod gry jak metin tylko pod wielkie korporacje.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Pod serwer counterstrike 1.6 mogę zaoferować unikat paczkę dr+klasy. Jak Cie interesuje pisz pw

Opublikowano

Serwery są z SDC :)

Co do wszystkich ofert proszę składać na PW odpisuję co mniej więcej 5min-12h :)

no to spoko SDC to teraz najlepsze wyjście moim zdaniem.

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Jestem Zainteresowany Metek Prawie Skoniczony Ostatnie Poprawki Na zbroje na 250 (v6)

Zbroje na Każdą  jes 24

Mieczy 30

Petsy

Cube

Ikonka Specjlana na Kostiumu

nowy System kostiumów

System Kd + Które Da Się Wsadzić Do eq (Te Kd Nie da sie wsadzic do broni i do zbori tlyko Eq)

(300)level [bez Bugów}

Skile(m,g,P] P Dostajemy u Druida w m1 (D-Dangeres I najamocniejszy A-Armagedon) wszystko Ulepsza Się Inymi KS

Eq 5 Par

System Mountów

System Rodziny(Nowy Każdy Gracz Ma 2 Sloty Na Początku Gry Jeżeli Ożeni Się I Bedzie Ikonka żę może Wykupić Dom Na Specjalnej Mapce Jeżeli

Wykupi wyskoczy Jemu I jego partnerowi Ikonka Jeżeli Bedzię Chciał Się Miec Dziecko Naciska Na to Jeżeli Partner Się Zgodzi

Przenosza Się Do domu (Potrzbne Na Dziecko Sa ulepszacze ) Tam zostają Wylogowani do selkcji postaci Tam Jest Nowy Slot

I na tym To polega)

Pliki Serwerowe I clijent Robiony Przez (5 Miesięcy Z moim Kolegom)

Jeżeli Cię Interesuje Prosze O PW

Opublikowano

Jestem Zainteresowany Metek Prawie Skoniczony Ostatnie Poprawki Na zbroje na 250 (v6)

Zbroje na Każdą  jes 24

Mieczy 30

Petsy

Cube

Ikonka Specjlana na Kostiumu

nowy System kostiumów

System Kd + Które Da Się Wsadzić Do eq (Te Kd Nie da sie wsadzic do broni i do zbori tlyko Eq)

(300)level [bez Bugów}

Skile(m,g,P] P Dostajemy u Druida w m1 (D-Dangeres I najamocniejszy A-Armagedon) wszystko Ulepsza Się Inymi KS

Eq 5 Par

System Mountów

System Rodziny(Nowy Każdy Gracz Ma 2 Sloty Na Początku Gry Jeżeli Ożeni Się I Bedzie Ikonka żę może Wykupić Dom Na Specjalnej Mapce Jeżeli

Wykupi wyskoczy Jemu I jego partnerowi Ikonka Jeżeli Bedzię Chciał Się Miec Dziecko Naciska Na to Jeżeli Partner Się Zgodzi

Przenosza Się Do domu (Potrzbne Na Dziecko Sa ulepszacze ) Tam zostają Wylogowani do selkcji postaci Tam Jest Nowy Slot

I na tym To polega)

Pliki Serwerowe I clijent Robiony Przez (5 Miesięcy Z moim Kolegom)

Jeżeli Cię Interesuje Prosze O PW

Bardzo interesujące :]

Spodobało mi się niech z tego skorzysta :]

Na pewno mu by się opłaciło

xTabwwt.png

Opublikowano

No tak Bardzo Jest To chyba Jeden Metek Z tyloma Edycjami A napewno jeden jedyn Z Systemem Rodziny  (Gdyż Jest To mojej Edycji Mod:s)

Napisz do niego na Pw na 100% odpisze :]

xTabwwt.png

Opublikowano

Dziękuję za wszystkie Polecenia. Zastanowię się teraz który serwer jest najbardziej interesujący i może wprowadzimy go na rynek :)
Chwilowo zatrzymuję ofertę z powodu bardzo dużej ilości zgłoszeń. Jak wybiorę już serwer wtedy wszystko napiszę wam tutaj :)
Kolego Sparcoxx pomysł na serwer bardzo fajny lecz mam pytanie czemu tyle błędów robisz w wypowiedzi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...