Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi w grze

CoY12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w ciągu 4 godzin zagrałem 1 rundę całą. Jak mi sie skończy te ładowanie to pisze pojawił się błąd z połączeniem, albo odrazu wywala i nic nie pisze. Jest jakiś sposób na wyłączenie punkbustera lub zmniejszenie pingu żeby tak nie wywalało za każdym razem? A może to wina komputera? Mam windows 7 64bit ram 1gb , karta graficzna NVIDIA GeForce 7300 GS.

Opublikowano

Wejde na serwer pokaże mi sie cały obraz z flagami i graczami ale odrazu po wejściu tak z 3 sekundy mam ten problem z połączeniem. Jak sprawdzić jaki mam ping po wejściu, bo w takich lagach trudno co kolwiek zobaczyć...

Opublikowano

Miałem jakiś rok temu inny komputer i miałem tego neta, a jakoś śmigały gry. Teraz mam inny komputer ,ten sam net i cieżko o granie w takie gry jak bf p4f.

Opublikowano

Spory, po wejściu na serwer pewnie rośnie do 200, chociaż nie jestem pewien czy powinieneś mieć aż takie problemy... Reinstalowałeś PB?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

To wg. mnie wina neta, ale niech się jeszcze ktoś bardziej ogarnięty wypowie :D

Ok, to nie wina neta, to wina gry, coś jeszcze?

Musisz próbować pierdyliard różnych serwerów, bo coś spieprzyli w grze ładnie pisząc.

Mam to samo.

BTW masz za mało RAMu jak na win7, wgl za mało RAMu do wszystkiego, idź do sklepu i dokup chociaż 2GB jeszcze, dużo to nie kosztuje.

436951440626370320491.png

Opublikowano

@up bez przesady. To że go za każdym razem wywala to raczej nie wina gry. Rozumiem raz na jakiś czas, ale on za każdym razem po wejściu na serwer ma problem z połączeniem, to musi być wina neta/ sprzętu.

Opublikowano

@up bez przesady. To że go za każdym razem wywala to raczej nie wina gry. Rozumiem raz na jakiś czas, ale on za każdym razem po wejściu na serwer ma problem z połączeniem, to musi być wina neta/ sprzętu.

Owszem, też tak miałem, jak jeszcze próbowałem grać.

I to wcale nie jest tak, że na drugim monitorze miałem ciągle odpalony monitoring przesyłu w czasie rzeczywistym...

@Pitagoras333

post-320491-0-89831500-1395474861_thumb.jpg

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...