Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metek2.pl [Dedyk] [Easy]

Karpielek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie po prostu nie działa ciągle mam "logowanie" i nic się nie dzieje od 1,5h

Faber est quisque suae fortunae

• Odpowiedzi 275
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest problem z klientem serwera dla niektórych systemów. Niby Administracja to naprawia, miejmy taka nadzieję bo serwer jest wręcz zajebisty a dużo osó nie może wejść przez ten błąd :). Proponuje jak macie 2 komputer ściągnąć na niego klienta i później go przerzucić na ten właściwy lub wbić do kolegi na chatę i u niego spróbować :).

Serwer jak najbardziej polecam gra się wyśmienicie exp jest idealny, jedyny problem to jest jakieś cofanie lvl.. ;_; .. (obstawiam winę graczy) oraz drop starożytnych zapisków oraz grzyw wilkołaka z których się robi czerw. ying-yang :). Serwer miód malina <3.

Opublikowano

Ja nie ogarniam tego systemu ulepszeń ;D serwer fajny dobrze się expi i wgl ale też zmianki trochę kosztują a bony max nie wchodzą ...;/

Opublikowano

serwer dno co 10min wywla z serwera drop ulepek slaby i ten system jkis poje.... nie wiadomo czy robic z 65 broni z czy z 76 bron do pvp 

52324509.jpg
Opublikowano

serwer dno co 10min wywla z serwera drop ulepek slaby i ten system jkis poje.... nie wiadomo czy robic z 65 broni z czy z 76 bron do pvp 

To nie graj ;) 

Jest problem z klientem serwera dla niektórych systemów. Niby Administracja to naprawia, miejmy taka nadzieję bo serwer jest wręcz zajebisty a dużo osó nie może wejść przez ten błąd :). Proponuje jak macie 2 komputer ściągnąć na niego klienta i później go przerzucić na ten właściwy lub wbić do kolegi na chatę i u niego spróbować :).

Serwer jak najbardziej polecam gra się wyśmienicie exp jest idealny, jedyny problem to jest jakieś cofanie lvl.. ;_; .. (obstawiam winę graczy) oraz drop starożytnych zapisków oraz grzyw wilkołaka z których się robi czerw. ying-yang :). Serwer miód malina <3.

Do godziny mniej więcej 10 grałem normalnie potem wyszedłem na chwile z gry i tak do tej pory wbić nie mogę...

Opublikowano

No zobaczymy co tam "przygotowaliscie"...Powodzenia :>

@edit:

Bardzo idiotyczny pomysl z tym udostepnianiem na rejestracji ....

A co jezeli ktos nie ma FB? To nie moze zagrac ....

Jednak nie skorzystam...

3201528209.png
Opublikowano

A że tak spytam nie uważam że niby jesteście głupi czy coś tylko w tym cliencie samo "ch" nie wybiera przed zalogowaniem trzeba samemu wybrać ;)

to by nie pisalo brak polaczenia z serwerem robilem wszystko nawet 2 razy clienta sciagalem i to samo. A na 2 kompie tez mam windowsa 8 i tez to samo napewno bedzie wiec narazie nic nie moge zrobi wiec wbijam na inny serwer. Piszcie na forum jesli cos sie polepszy

Opublikowano

patcher mi nie dziala . Wrzuci ktos aktualizacje ktore sciaga patcher? Nie widze roznych przedmiotow , pierscionkow , szkat itp.

4uc581.jpg

Opublikowano

patcher mi nie dziala . Wrzuci ktos aktualizacje ktore sciaga patcher? Nie widze roznych przedmiotow , pierscionkow , szkat itp.

Nikt nie mial takiego problemu :O. Nie ma żadnej łatki do serwera ani plików z patcha.. Pobierz od nowa klienta.

Opublikowano

Serwer na plikach Waruma, w dodatku bugi nie pousuwane, nie polecam .... Jak już robicie z gotowca, to nie róbcie na odwal sie ;x

Opublikowano

Japierdole dajcie jakis inny host, bo pobralem 2h z mega i teraz otwieram i mam error..

90472801207480070301.png

Opublikowano

Witam. Chciałem się trochę o tym projekcie wypowiedziec . Na pierwszy rzut oka, prezentacja przyciąga, serwer wydawał się na ciekawy, dopóki nie cofka w środku dnia. Oczywiście levele, eq zostały pocofane.  W mieście odrazu spam do "Administratora" (napisałem to w " ", ponieważ, nwm czy można go uznac właśnie tą rangą) , co z levelami i eq. Pan "Administrator" przystąpił do oddawania levela, nie patrząc w bazie jakie były, wierząc graczom, co nie zawsze jest dobre :P ( nie zrozumcie mnie źle ) . Najbardziej rozbawiła mnie, moja rozmowa z nim i jego "wiedzą"

uyKmHHD.jpg

Rozmowy innych graczy zamazane celowo, żeby było ładnie i przejrzyście . No pan "Administrator" chyba nie wie co to jest backup oraz diff :D Diff na odbijanie ataków, WOW ! Back up na cofanie ? WOW ! Do tego ten dialog -

-Hello ! Co podac ? 

Śmiech na sali, gdyby nie to, i wiele innych rzeczy to serwer by miał szanse . Nie polecam, pozdrawiam :) 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

@@BUGI USUNIĘTE@@ Już nie cofa leveli... wszystko działa :)

Mi nadal nie chce połączyć czemu?

Opublikowano

Witam. Chciałem się trochę o tym projekcie wypowiedziec . Na pierwszy rzut oka, prezentacja przyciąga, serwer wydawał się na ciekawy, dopóki nie cofka w środku dnia. Oczywiście levele, eq zostały pocofane.  W mieście odrazu spam do "Administratora" (napisałem to w " ", ponieważ, nwm czy można go uznac właśnie tą rangą) , co z levelami i eq. Pan "Administrator" przystąpił do oddawania levela, nie patrząc w bazie jakie były, wierząc graczom, co nie zawsze jest dobre :P ( nie zrozumcie mnie źle ) . Najbardziej rozbawiła mnie, moja rozmowa z nim i jego "wiedzą"

uyKmHHD.jpg

Rozmowy innych graczy zamazane celowo, żeby było ładnie i przejrzyście . No pan "Administrator" chyba nie wie co to jest backup oraz diff :D Diff na odbijanie ataków, WOW ! Back up na cofanie ? WOW ! Do tego ten dialog -

-Hello ! Co podac ? 

Śmiech na sali, gdyby nie to, i wiele innych rzeczy to serwer by miał szanse . Nie polecam, pozdrawiam :)

Nie załamuj mnie już prosze, spamili do mnie 200 na raz.. a lvl każdego miałeem zapisane .

Diff chodziło mi o diff który blokuje komendy ./dice itp nie wczytywałem się co tam pisałeś, ponieważ

nie miałem na to czasu.

Ale ogólnie to dziękuje za opinie, szkoda że nie dobrą :)

20utztj.jpg

Opublikowano

łatwy i przyjemny exp ? hahahahah. no chyba nie

przechujowo się powyżej setnego lvla.

Do tego zamiast porobić parę sklepów to wszędzie sklep otwiera sie questem i milion razy trzeba klikać "otwórz sklep" "czy na pewno chcesz otworzyć sklep" ...... serwer jest nieznośny od środka, nie dajcie się zwieść prezentacji

The past has gone

Opublikowano

łatwy i przyjemny exp ? hahahahah. no chyba nie

przechujowo się powyżej setnego lvla.

Do tego zamiast porobić parę sklepów to wszędzie sklep otwiera sie questem i milion razy trzeba klikać "otwórz sklep" "czy na pewno chcesz otworzyć sklep" ...... serwer jest nieznośny od środka, nie dajcie się zwieść prezentacji

w 30 minut wbiłem 55lv zrobiłem eq i 1h dobiłem do 136lvla nie gadaj że aż taki hard jest...

ponadwiam pytanie 

Metin21998 dowiem się czemu nie mogę się połączyć z serwerem?

Opublikowano

w 30 minut wbiłem 55lv zrobiłem eq i 1h dobiłem do 136lvla nie gadaj że aż taki hard jest...

ponadwiam pytanie 

czytaj dokładnie i ze zrozumieniem. Gdzie ja napisałem Hard? 

The past has gone

Opublikowano

czytaj dokładnie i ze zrozumieniem. Gdzie ja napisałem Hard? 

Lepiej sam czytaj ze zrozumieniem.

Opublikowano

nie dziala mi serwer ;_;
Pomocy !!!!

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

ludzie wrzućcie clienta spatchowanego na jakis serwer bo bardzo duzo ludzi nie moze grac wlaczne ze mną a administracja najbardziej powinna sie tym zainteresowac czekam na clienta !!!!!!!!!!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...