Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New login interface PSD by Jemilo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAK POCIĄĆ LOGOWANIE ZNAJDUJĘ SIĘ NA 3 STRONIE TEGO TEMATU !

Nowy wygląd logowania.

Logowanie mojego autorstwa - jest to plik PSD lecz warstwy są scalone poniekąd.

Logowanie nie posiada kodowania !

Download PSD: 

http://speedy.sh/CVZmj/free-magic-interface-psd-byJemilo..psd

Download Czcionek :

http://speedy.sh/cGDqs/Czcionki.rar

Fullscreen

Skan PSD : 

https://www.virustotal.com/pl/file/f7a83abbb0d6024762f153a7c4d350bf02ada50fc1c67a80df18005d30e56585/analysis/1395350335/

Więcej na temat moich prac zobaczysz w profilu....

Przenoszę instrukcję tutaj aby była widoczna znajdzuje się ona również na stronie 3.

Najlepiej pocięty button zapisać tak :

1. Dajemy zapisz jako :

59geu9.jpg

2. Nadajemu nazwię np "button_zaloguj"

ulq6ra.jpg

3. Wybieramy format PNG 

j4syfz.jpg

4. Pózniej dopisujemy w nazwie tga

ui1mqm.jpg

5. Dajemy "Zapisz" i button "Zaloguj" jest gotowy do kodowania.

Dlaczego tak ?

Dlatego że Client przyjmuję tylko format obrazów :

JPEG - co widać bo tłach naszego Clienta gry,

TGA - co widać na całej reszcie interfejsu gry jak np buttony.

Poradnik mojego autorstwa!

Pozdrawiam Jemilo.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Laaaaaa, kur*a, pierwszy raz widzę coś tak zajebistego na tym forum.

Pobieram na dysk, dzięki łap lajka!!!

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Dziękuje za miłe słowa.

Na dniach postaram się dodać ich więcej :)

# do tematu zaraz podepnę czcionki do pobrania 

Opublikowano

Inspiracja designem bombka? :D Bo tekstury bardzo podobne, tyle, że o zmienionej kolorystyce ;-)
PS. jaki to jest rozmiar? Jeżeli taki malusi, to na 100% bedą problemy przy wyśiwetlaniu w full screenie ;/ A szkoda, by tak ładna grafika była szpecona przez niedopracowanie clienta mt2.

Opublikowano

Inspiracja designem bombka? :D Bo tekstury bardzo podobne, tyle, że o zmienionej kolorystyce ;-)

PS. jaki to jest rozmiar? Jeżeli taki malusi, to na 100% bedą problemy przy wyśiwetlaniu w full screenie ;/ A szkoda, by tak ładna grafika była szpecona przez niedopracowanie clienta mt2.

Wymiary okna logowania itd zawsze mozna zmienic, a wiekszosc robi grafike pod te same wymiary 1024x756 czy jakos tak

Opublikowano

Wymiary pracy to 1024x768. Nie będzie problemu z kodowaniem nawet przy rodzielczości 800x600 :)

Wredna - inspiracja zaczerpnięta z reklamy (banneru) którego zobaczyłem.

Opublikowano

Wymiary pracy to 1024x768. Nie będzie problemu z kodowaniem nawet przy rodzielczości 800x600 :)

Wredna - inspiracja zaczerpnięta z reklamy (banneru) którego zobaczyłem.

Trzeba robić w fhd, zwłaszcza wtedy, kiedy ma się w planach, by buttony przylegały do "brzegów".

Ogólnie grafika jest świetna. Ja tak tylko narzekam bo interface clienta mt2 dla grafików to zmora przez jego niedopracowanie :P

PS. Warstwa z logiem jest z zachowaniem stylu? Bo bym sobie pobrała tylko ze względu na styl, jeżeli oczywiście pozwolisz :)

Opublikowano

Trzeba robić w fhd, zwłaszcza wtedy, kiedy ma się w planach, by buttony przylegały do "brzegów".

Ogólnie grafika jest świetna. Ja tak tylko narzekam bo interface clienta mt2 dla grafików to zmora przez jego niedopracowanie :P

PS. Warstwa z logiem jest z zachowaniem stylu? Bo bym sobie pobrała tylko ze względu na styl, jeżeli oczywiście pozwolisz :)

Warstwy są scalone właśnie z tego względu aby ich nie kopiować :)

# jeszcze raz dziękuję za miłe słowa. Tym bardziej że są one kierowane od innego grafika.

Opublikowano

Graficznie powalająco jednak przycisk z Chanellami według mnie powinien być gdzieś blisko okienek do passów.

The past has gone

Opublikowano

Graficznie powalająco jednak przycisk z Chanellami według mnie powinien być gdzieś blisko okienek do passów.

To jet plik PSD zawsze to można zmienić na swoje 'potrzeby" gdzie będzie się znajdował dany button zależy od osoby która będzie to kodować.

Opublikowano

To jet plik PSD zawsze to można zmienić na swoje 'potrzeby" gdzie będzie się znajdował dany button zależy od osoby która będzie to kodować.

Nie ściągałem jeszcze tego, lecz czy te buttony nie są poucinane ? 

EDit ; a tam pobiorę i zobacze sam ;D

The past has gone

Opublikowano

Nie ściągałem jeszcze tego, lecz czy te buttony nie są poucinane ? 

EDit ; a tam pobiorę i zobacze sam ;D

Jeżeli jest uciete to Kopiuj- obróć w poziomie- wymaż nachodzący element z jednej strony. Done.

Możesz to nawet w gimpie zrobić, czy jakimkolwiek programie graficznym, który oferuje przezroczyste tło.

Opublikowano

Jeżeli jest uciete to Kopiuj- obróć w poziomie- wymaż nachodzący element z jednej strony. Done.

Możesz to nawet w gimpie zrobić, czy jakimkolwiek programie graficznym, który oferuje przezroczyste tło.

No faktycznie jest poucinane. Dzięki zrobie sobie to, bo najlepszy interfejs tutaj jaki widziałem narazie.

The past has gone

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...