Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dysk twardy

.::Jasper::.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy ten dysk twardy jest dobry DELI E6400 2,53 GHZ x2 160 HDD  coś tego typu ktoś mnie  pytał a  sam nie wiem więc pytam was

Opublikowano

Dysków "160 HDD" jest mnóstwo, sprecyzuj dokładnie model. Reszta parametrów to procesor (E6400 2,53 GHZ) i firma (DELI - Dell). Zapytaj tego kogoś, by zrobił zdjęcie nalepki dysku lub sam sprawdził jego model np. programem Everest. Nieco poszukałem i pewnie chodzi o ten laptop - Dell Latitude E6400 160GB.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Dostałem kartkę z takim info i miałem  powiedzieć czy to jest  dobre  sam też myślałem ze to procesor  ale  kumpel stwierdził ze  to jest dysk twardy więc pisze  co mówił.

Dobra więc  czy ten procesor  jest dobry czy są lepsze ?

Opublikowano

dysk jest na pewno stary , teraz nie robi się takich małych

tak przy okazji mowa o dysku do laptopa , 2,5 cala

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dobrze jutro dokładnie się dowiem  parametry  laptopa  bo  nie ma  na razie sensu prowadzić  dyskusji na ten temat nie  mając  podstawowych informacji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...