Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem :( Pomocy !

p0w3rgam3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki mały problem. Otóż mój młodszy brat non stop prosi mnie żebym zainstalował mu "Minecraft", ponieważ jego koledzy też w to grają, natomiast u brata na komputerze (w spadku po mnie) wyskakuje błąd. 

post-152884-0-91213200-1395343657_thumb.png

Dodam jeszcze, że wersje nowsze (jak 1.7.2 lub 1.6.4) w ogóle nie chcą się uruchomić, najnowsza, którą idzie włączyć to wersja 1.5.2 po której odpaleniu, od razu wyskakuje błąd (patrz na SS powyżej). Czy ten problem także można zniwelować?

Parametry komputera mojego brata to:

- Karta graficzna: ATI Radeon HD 2600 XT AGP (Microsoft Corporation WDDM 1.1)

- Procesor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz   2.79 GHz

- RAM: 2,00 GB

- System: 32-bitowy system operacyjny     Windows 7 Home Premium

Moje pytanie brzmi, czy mogę jakoś rozwiązać ten problem bez zmiany karty graficznej, czy muszę udostępniać "młodemu" swój sprzęt po kilka godzin tygodniowo ? 

P.S. Szczerze mówiąc nie w paski jest mi udostępnianie bratu komputera, bo mam także swoje sprawy do załatwiania a taki "mały gamer" jak się dorwie to go siłą trzeba odciągać, więc mam nadzieję, że da się ten problem rozwiązać. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, te pomocne jak i niepotrzebne. Żegnam :)

Bardzo lubię mpcforum.pl !!! Same pozytywy ;)

sasukeanbu2.jpg

Konto robione dawno temu, więc proszę mi mówić Vissa ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...