Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Serwer tworzenie/zarządzanie zarobki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze dzisiaj chciałem się zapytać jak to jest z prywatnymi serwerami ?

Jeżeli robi się serwer to samemu czy w pare osób ?

Jakie sa wydatki na reklamy i postawienie serwera?

Czy mam szanse się wybić z pośród polskich privów ?

Zaplanowałem swoj serwer na własno ręczne robienie map/mobów i broni oraz itemków  new skile new wierzchy nie ukrywam ,że nie które wziołem z neta ,ale całkiem nowe skile/new smoki duże/małe coś na podobe tego z v2 tylko na innych mapkach inny kolor dmg i drop 1/2 serwera własnej roboty nie wszystko zerżnięte z privów/pl'a kolejną fajną sprawą jest system itemków wogóle inny niż na większośc serwerów zrobiłem itemki normal/milenijne czyli trudne do dropnięcia/epickie bardzo trudne do dropnięcia dajmy na to drop z bossów 1% na drop takiego i legendarne ,które mają bony wrodzone takie jak 50 luda 50 klęcie 50 szycie pz z 20k i szansa z bossów 0.1% new metki inny drop niż ku. (oczywiście serwer nie jest w pełni zrobiony jeszcze kupę roboty przedemną większość to plany) Co sądzicie o takim serwie max 121 lv exp x20 medium drop yang x 50 + sztabki 1kk/2kk i rzadkie po 5kk ?

One hits,one hits runeyylo yea lets go bitches

Opublikowano

W parę osób jest łatwiej niż ogarnianie wszystkiego samemu(plików clienta, strony itd.) ale ktoś może cie oszukać i uciec z plikami lub 

jakąś waszą wspólną pracą.

Zależy na jakich stronach, ile tych reklam itd.

Co do postawienia serwera to za dobrą maszynę na 2500 os.

zapłacisz do 800zł + przydałyby się dobre zabezpieczenia jeśli

chcesz żeby serwer trochę postał.

Czy mam szanse się wybić z pośród polskich privów ?

Będzie bardzo trudno, ale jeśli masz jakiś pomysł jakiego nikt

nie ma lub nie miał i dużo czasu to jest taka możliwość

Ten system itemków to fajny ale jak dla mnie to za mało

by się wyżej wybić na ten moment, popracuj nad plikami

jeszcze trochę ;)

Opublikowano

ok dzięki za opinie

Opublikowano

hehe no spk dzięki

Opublikowano

Co do wybicia. Reklama na yt u solidnych i możesz startować. Graczy będzie sporo.

Dla ludzi ważne że reklama jest. Reszta to chuj. 

hah ,powodzenia z takim myśleniem..  xD

Cze dzisiaj chciałem się zapytać jak to jest z prywatnymi serwerami ?

Czy mam szanse się wybić z pośród polskich privów ? TAK , dobry pomysł i ekipa to podstawa

Zaplanowałem swoj serwer na własno ręczne robienie map/mobów i broni oraz itemków  new skile new wierzchy nie ukrywam ,że nie które wziołem z neta ,ale całkiem nowe skile/new smoki duże/małe coś na podobe tego z v2 tylko na innych mapkach inny kolor dmg i drop 1/2 serwera własnej roboty nie wszystko zerżnięte z privów/pl'a kolejną fajną sprawą jest system itemków wogóle inny niż na większośc serwerów zrobiłem itemki normal/milenijne czyli trudne do dropnięcia/epickie bardzo trudne do dropnięcia dajmy na to drop z bossów 1% na drop takiego i legendarne ,które mają bony wrodzone takie jak 50 luda 50 klęcie 50 szycie pz z 20k i szansa z bossów 0.1% new metki inny drop niż ku. (oczywiście serwer nie jest w pełni zrobiony jeszcze kupę roboty przedemną większość to plany) Co sądzicie o takim serwie max 121 lv exp x20 medium drop yang x 50 + sztabki 1kk/2kk i rzadkie po 5kk ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...