Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Emperius.eu

True990

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak grałem na starych priwach i to jeszcze nie polskich co nawet nie wiedziałem co to jest bs, ale tak rozleniwiłem się i nawet szkoda mi czasu ale cóż poradzić dla mnie gra ma cieszyć wiem innym się to nie podoba bo chcą się "umęczyć" nad byciem "pro" ale mnie to już nie jara. Ale na serwer wbije na 100% i zobaczę co i jak ;)

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To tak, serwer jest KOPIĄ dawnego Emperiusa, którego właścicielem był Divad. Nie zmieniliście kompletnie nic, nawet ssy w prezentacji zostały wycięte z oryginalnej prezentacji kurlza i tandetnie wklejone w byle co. 
Grafikę strony emperius.eu oraz logo na samej górze prezentacji stworzył Kurlz na potrzeby Emperiusa (tego pierwszego). Czy on wie, że użyliscie jego grafiki do swoich potrzeb?
Teraz kolejna sprawa, pliki serwerowe emperiusa mają trzech prawowitych właścicieli:
Layos - stworzyciel plików,
Divad - ssoba, która wykupiła od Layosa te pliki (Ponoć Layos nie dostał za nie pieniędzy od Divada),
Gruby - osoba która zapłaciła za te pliki,
Wątpie że któryś z was jest jednym z wyżej wymienionych gości, bo z dwoma mam stałe kontakty.

Ostatnia sprawa, nie zmieniliście nawet nazwy, więc w plikach tym bardziej nic nie ruszyliście. Spodziewajcie się backdoorów pozostawionych przez stwórce tych plików - Layosa (Kto grał na pierwszej odsłonie Emperiusa, wie co mam na myśli. Ciągłe włamy itd  :) )
Tyle ode mnie! Pozdrawia Dudnix, członek teamu pierwszego Emperiusa. 

Tak to prawda i jak za każdym razem gdy ktoś chcę odtworzyć serwer z tych plików tak za każdym razem kończy tak samo i nie są to groźby lecz sami się przekonacie, że nie zostawię tak tego. Pozdrawiam Gruby :) 

Opublikowano

True już tak bardzo Ci od kasy odjebało, ze tera wypuszczasz każde pierwsze lepsze scierwo nie majac nawet do tego prawa?

Mam nadzieje i życze Ci tego, że twoja smieszna kariera w tym fachu skonczy sie szybciej niz sie zaczeła i zeby ten serwer i wszystkie twoje padły szybciej niż serwery na hamachi.

Prawa do tych plików ma tylko stary team i watpie, bys kogos od nich zwerbował.

Opublikowano

Twoich plikach? Strona jest na grafice kurlza i on nic o tym nie wie, że jej używacie zresztą nie będę się więcej wypowiadał w temacie.

Opublikowano

Ale strona została odkupiona od divada a grafika do prezki brana właśnie od kurlza;) Wiec jak nie jesteś w temacie to sie nie wypowiadaj...

5jw512.jpg

Opublikowano

To tak, serwer jest KOPIĄ dawnego Emperiusa, którego właścicielem był Divad. Nie zmieniliście kompletnie nic, nawet ssy w prezentacji zostały wycięte z oryginalnej prezentacji kurlza i tandetnie wklejone w byle co. 
Grafikę strony emperius.eu oraz logo na samej górze prezentacji stworzył Kurlz na potrzeby Emperiusa (tego pierwszego). Czy on wie, że użyliscie jego grafiki do swoich potrzeb?
Teraz kolejna sprawa, pliki serwerowe emperiusa mają trzech prawowitych właścicieli:
Divad - ssoba, która wykupiła od Layosa te pliki (Ponoć Layos nie dostał za nie pieniędzy od Divada),
Wątpie że któryś z was jest jednym z wyżej wymienionych gości, bo z dwoma mam stałe kontakty.

Ostatnia sprawa, nie zmieniliście nawet nazwy, więc w plikach tym bardziej nic nie ruszyliście. Spodziewajcie się backdoorów pozostawionych przez stwórce tych plików - Layosa (Kto grał na pierwszej odsłonie Emperiusa, wie co mam na myśli. Ciągłe włamy itd  :) )

Członek starego Emperiusa, który groził banem wszystkim po kolei, nawet za to, że pisali na czacie. Kiepskim GM byłeś, chyba na tej posadzie tylko Scooby skorzystał, bo on zawsze był tam, gdzie coś rozdawali.

Co do serwera mam nadzieję, że wystartuje bez problemów mimo gróźb niektórych osób.

Pozdrawiają starzy wrogowie

2mzof5.jpg
Opublikowano

Oj gruby to ze ci nie dałem postawić serwa no moich plikach to nie znaczy ze Ja ich nie mogę reaktywować ;)

True już tak bardzo Ci od kasy odjebało, ze tera wypuszczasz każde pierwsze lepsze scierwo nie majac nawet do tego prawa?

Mam nadzieje i życze Ci tego, że twoja smieszna kariera w tym fachu skonczy sie szybciej niz sie zaczeła i zeby ten serwer i wszystkie twoje padły szybciej niż serwery na hamachi.

Ścierwo?:)

Stary Team-Layos,Nevras oraz Divad :)

Layos=[HA]Lolek :)

Nevras=Azoom :)

Divad=Divad o wszystkim wie,odkupiłem od niego pełne prawa do grafiki oraz FanPage starego Emperiusa ;)

Pełne prawo do plików ma ich stworzyciel czyli Pan Lolek który jest tutaj głównym administratorem Serwera :) 

Mały FACEPALM z twojej strony ;)

Tak to prawda i jak za każdym razem gdy ktoś chcę odtworzyć serwer z tych plików tak za każdym razem kończy tak samo i nie są to groźby lecz sami się przekonacie, że nie zostawię tak tego. Pozdrawiam Gruby :)

Czekam na te ataki Diildos chociaż sam nawet nie wiem za co :(

Layos=Lolek,FACEPALM vol #2 :>

Backdorów przez Layosa,oby sam swojego serwera nie rozwalił :D

"Grafikę strony emperius.eu oraz logo na samej górze prezentacji stworzył Kurlz na potrzeby Emperiusa (tego pierwszego). Czy on wie, że użyliscie jego grafiki do swoich potrzeb?"

Jak pisałem powyżej wszystko zostało odkupione od Divada a jeśli masz wątpliwości śmiało do niego pisz ;)

Pozdrawiam Wszystkich Hejterów którzy się wypowiadają a nie mają bladego pojęcia na temat tego serwera :)

Jednoczesnie serdecznie zapraszam na TS3 Was do przedyskutowania tej sprawy :)

Opublikowano

Powtórze po raz kolejny, odkupienie strony od złodzieja nie czyni was jej właścicielem. Z resztą Kurlz sam się tutaj wypowie i on sam wyciągnie konsekwencje. 

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Ty to się Harnasiu drogi nadajesz , za przeproszeniem WYPIER**** na swojego As**** którego tandeta przewyższa WSZYSTKO wraz z żenującą administracją .

Z tego co mi wiadomo to nawet Gorzał Was wyjebał z TS bo byliście tak nieogarnięci

@ Co do serwera , nie zagram ponieważ jest masa bugów nienaprawionych na 100%

Opublikowano

Stary dobry Emperius jeżeli wypali, to nie będę ukrywał,że polecam jak najbardziej !!

True oby wam się udało

P.S I WYSTARTUJĄ NAJPIERW Z MENTISEM, A WTEDY SPONSORUJ KOLEJNE.

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Opublikowano

- nie doczytałem, czy biolog jak na starym emperiusie czyli zioła z kazdej mapy 100+?

- czy body znów będzie najsilniejszą klasą postaci a archer najsłabsza]ą?

- bug z lvl od 242 występuje nadal?

- kd wchodzą 100% i czy max + sa u handlarzy?

i ostatnie, mam nadzieje ze max lvl z eq nie zrobi sie w 2 dni jak to było wcześniej? serwer stojąc tydzien mialem 3 klasy z full eq i nie było co robić.

<3

Opublikowano

Staramy się żeby serwer był trudniejszy ale nie za trudny na pierwszej odsłonie ulepszacze leciały z metonów potworów itd teraz tylko z  bosów co juz jest jakimś utrudnieniem. Biolog nic sie nie zmienił zaczyna się od 60lvl matowe lody kończy na 250 na ziołach z dropu . Co do balansu postaci postaramy sie na becie to wszytko jakoś wyrównać ale wiadomo nie da sie tego idealnie zrobić. No i kd nie są max w sklepach trzeba trochę się pomęczyć żeby je zrobić na MAX .

5jw512.jpg

Opublikowano

Start planowany na początku kwietnia nie podamy jeszcze dokładnej daty bo musimy dopracować serwer no i jest spina co do grafiki strony a nie chcemy żadnych obsuwek;)

5jw512.jpg

Opublikowano

Brak Grubego w Teamie, brak starego Emperiusa.

Ciekawe czy macie oryginalną grafikę czy tylko zaje&aną ze starej prezki.

Logo to na 100% zaje&aliście.

Nie ładnie tak.

Mimo tego że Emperius to był serwer, nie zagram tu ze względu na to że nie ma tu starego Teamu który wiedział co i jak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...