Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AslanMT2 - Szukamy reklamy -YOUTUBE/FACEBOOK-

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Multitabs. Spierdalaj ;)

Mogę ponagrywać na YouTube za friko, mało subów ale w końcu trzeba się na czymś wybić :)

znamy się wgl nołnejmie ? :)

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

Multitabs. Spierdalaj ;)

Mogę ponagrywać na YouTube za friko, mało subów ale w końcu trzeba się na czymś wybić :)

Pomożemy Ci się wypromować ;-)

Harnaś proszę Cię.. nie udzielaj się tu. każdy zobaczy czy serwer wypali a Twoje pierdolenie ; nie nie padnie ' jest żałosne  bo chuja wiesz jak będzie.

Coś jeszcze? Wiem jak będzie, bo mamy wszystko pod kontrolą, wszystko co dodajemy jest sprawdzane wiele razy by żadnych bugów nie było, bo jedynie to nas może pogrążyć, dlatego tez tak przesuwamy start by wszystko sprawdzić;-)

Opublikowano

Multitabs. Nie znam, ale jesteś kradnącą pizdą :)

//edit

bd nagrywał jak serwer stanie na nogi ;)

nie kradne tylko biore co moje a to jest różnica :)

Opublikowano

miała to być inteligentna ''rozmowa'' widzę że gimnazjum w tych czasach tego nie uczy, trudno, powodzenia chłopaki dorośniecie to porozmawiamy jak cywilizowani ludzie.

Opublikowano

Widze szerokopojęte 3postowe konta mają spiny do multiego o którym słyszeli tylko w gazetach aż mnie piszczel zazwędział chce mnie ktoś podrapać?

Opublikowano

miała to być inteligentna ''rozmowa'' widzę że gimnazjum w tych czasach tego nie uczy, trudno, powodzenia chłopaki dorośniecie to porozmawiamy jak cywilizowani ludzie.

Z tobą sie nie da takich rozmów prowadzić, za mało rozumu masz.

Widze szerokopojęte 3postowe konta mają spiny do multiego o którym słyszeli tylko w gazetach aż mnie piszczel zazwędział chce mnie ktoś podrapać?

Liżesz multiemu dupe to niech on ci podrapie nóżke. ;)

Opublikowano

@Up. Hm Preferujesz Reklamy na innych forach o Metinie ? Widzę przez hejterów niezbyt kogoś znalazłeś. Skontaktuj się ze mną na pw ;)

Co do Averii.. Nie będę hejtował. Nie mam po co. Serwer był dobry, i jest A gimby jp zawsze się znajdą.

Opublikowano

@Up. Hm Preferujesz Reklamy na innych forach o Metinie ? Widzę przez hejterów niezbyt kogoś znalazłeś. Skontaktuj się ze mną na pw ;)

Co do Averii.. Nie będę hejtował. Nie mam po co. Serwer był dobry, i jest A gimby jp zawsze się znajdą.

Reklame mieć mamy, ciągle się ktoś zgłasza. A jakie fora masz na mysli? Jak konkurencyjne lub globalne - odpada.

Opublikowano

Harnaś proszę Cię.. nie udzielaj się tu. każdy zobaczy czy serwer wypali a Twoje pierdolenie ; nie nie padnie ' jest żałosne  bo chuja wiesz jak będzie.

Jak tam Avestia? 9 dni, gratuluję.

Opublikowano

Averia jak już, harnaś nic przy Avestii nie robił.

Opublikowano

Avestia. Chodziło mi o to, że Danielek próbuje pokazać swoją wyższość a sam robi gówno. Taki hipokryta.

Opublikowano

Polecam :D

Gdyby nie to że nie mam subów ponagrywałbym ;d

Opublikowano

Zdaje się, że miałeś stąd wyjść...

MINECRAFT/METIN2/ELSWORD/S.K.I.L.L - GimiiPL

http:/Demilus.pl/index.php?page=account&subpage=register&referer_id=35 - Rejestrujcie się! Serwer EASY Metin2 Demilus.pl!

Opublikowano

Zdaje się, że miałeś stąd wyjść...

milcz jak nie pisze z tobą.

Opublikowano

wiesz kto to hipokryta? czy powtarzasz po starej jak na Ciebie woła?

no nie wyszło ale bardziej żałosne jest Twoje pierdolenie o skrypcie na padanie channelu :D

Opublikowano

wiesz kto to hipokryta? czy powtarzasz po starej jak na Ciebie woła?

no nie wyszło ale bardziej żałosne jest Twoje pierdolenie o skrypcie na padanie channelu :D

Czekam na Twoje kolejne serwery ;-)

Startując z następnym będziesz dumny, że tego udało Ci się utrzymać 9 dni :D

Jeszcze zapomniałbym, powiedz Markowi, że coś tam miało mnie spotkać, a nadal się nie doczekałem, niech się spieszy, bo termin chyba dawno minął :(

Opublikowano

Możecie łaskawie wypierdalać z tym spamem? Dzięki.

Jeżeli ktoś chce zacząć "kariere" na youtube, zapraszamy!
Mam zamiar powołać Media Team na Nasz serwer, również będziemy promować naszych youtuberów, KAŻDYCH!! Bez względu na widzów, także pomyślcie, bo to się może Wam opłacić! ;-)

Opublikowano

Czekam na Twoje kolejne serwery ;-)

Startując z następnym będziesz dumny, że tego udało Ci się utrzymać 9 dni :D

Jeszcze zapomniałbym, powiedz Markowi, że coś tam miało mnie spotkać, a nadal się nie doczekałem, niech się spieszy, bo termin chyba dawno minął :(

wyjebane mam w serwery metin2 tak jak na Twoją matke :D a co do marka to sam mu napisz bo nie mam z nim dobrego kontaktu :D

Opublikowano

Proszę nie spamować i odnosić się do tematu. Jeśli dalej taka sytuacja będzie miała miejsce zamkne temat. Autora tematu proszę o dodanie informacji kontaktu z Tobą.-czas do 11:00

Opublikowano

Proszę nie spamować i odnosić się do tematu. Jeśli dalej taka sytuacja będzie miała miejsce zamkne temat. Autora tematu proszę o dodanie informacji kontaktu z Tobą.-czas do 11:00

Nie.

Kontakt tylko na PW, nie chce mieć spamu na gg.

Jezeli z kimś coś ustale podaje gg na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...