Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak reklamować serwer TS?

JaTylkoSciagamC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pisz reklamy na innych serwerach a nastepnie je wywalaj ;]

Opublikowano

pisz reklamy na innych serwerach a nastepnie je wywalaj ;]

hehehe

wielu ludzi ma własne serwery więc ci nie zdradzi tajemnicy.

przede wszystkim musisz byc ogarniety, nie miec 13 lat i szanować userów

drugie to miec zabezpieczony serwer, a nie gowno w ktorym kopiowałeś rangi z rangi normal albo guest

trzecie to nie reklamowac sięna innych serwerach bo będziesz się uczył stawiać serwer od nowa :D

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

hehehe

drugie to miec zabezpieczony serwer, a nie gowno w ktorym kopiowałeś rangi z rangi normal albo guest

trzecie to nie reklamowac sięna innych serwerach bo będziesz się uczył stawiać serwer od nowa :D

Czy te slowa byly kierowane w moja strone ? ;-)

Opublikowano

hehehe

hahahahahahahaha

"trzecie to nie reklamowac sięna innych serwerach bo będziesz się uczył stawiać serwer od nowa  :D"

Hakiery czuwajo.

@

Reklamuj w opór wszędzie gdzie się da na minekraftach metinach wowach no wszędie na tsie tego hakiera jurimy i no wszędzie OPRÓR

Wiek nie ma znaczenia ja stawiałem tsa mając 11 lat i miałem 250 osób liczy się OPÓR !

Opublikowano

Dokładnie, lepiej nie reklamuj na innych serwerach swojego ts, a jeśli juz chcesz to musisz zapewnić sobie naprawdę bardzo dobra maszynę, oraz zabezpieczenia. Dodatkowo radze przeczytać uważnie regulamin swojej licencji, bo od razu zostanie raportowana.

Polecam szukać partnerstwa z różnymi stronami internetowymi, jednak tutaj tez musisz pamiętać o regulaminie licencji.

SZUKASZ POMOCY ?

NAPISZ DO MNIE!

HTML CSS STAWIANIE SERWERÓW GIER/GŁOSOWYCH |  STAWIANIE STRON WWW  TEAMSPEAK3

Jesteś zainteresowany współpracą ze mną? Pisz na PW!!!

Opublikowano

hahahahahahahaha

"trzecie to nie reklamowac sięna innych serwerach bo będziesz się uczył stawiać serwer od nowa  :D"

Hakiery czuwajo.

@

Reklamuj w opór wszędzie gdzie się da na minekraftach metinach wowach no wszędie na tsie tego hakiera jurimy i no wszędzie OPRÓR

Wiek nie ma znaczenia ja stawiałem tsa mając 11 lat i miałem 250 osób liczy się OPÓR !

Na TS hakiera lepiej nie reklamowac NPL bo kupil LHP 250

Opublikowano

no pozdrawiam jesli tak robisz to lepiej ,zebys na mojego ts'a nie trafil :)

a kto powiedział że ja tak robie ? ;-)

=-=-= Edit =-=-= 

ja nie rozwale twojego ts'a wystarczy ze masz dejmiena w teamie a jak znam tego czlowieka to on sam zrobi tylko wystarczy troszeczke poczekac...

a jest to ty jestes dejmien to serwer sam padnie i to jest pewne, szkoda ze macie wszystko postawione na darmowych domenach.

xxxx

Opublikowano

=-=-= Edit =-=-= 

ja nie rozwale twojego ts'a wystarczy ze masz dejmiena w teamie a jak znam tego czlowieka to on sam zrobi tylko wystarczy troszeczke poczekac...

Yy co on sam zrobi bo nie rozumiem ?? 

07623_upup.JPG

Opublikowano

=-=-= Edit =-=-= 

Szkoda tylko, że to Dejmien pisze.

Hahah :D

Szisza hakjer jotpe.

@-@-@-@

Licencja LHP 250 slotów, łof takie potwierdzone info.

@topic

Moim zdaniem powinieneś posiadać osoby w swoim teamie, które grają w różne gry i niech ściągają znajomych ! ;)

Opublikowano

=-=-= Edit =-=-= 

a jest to ty jestes dejmien to serwer sam padnie i to jest pewne..

xxx

hehe widze pro hakier z cb jest xD tylko powiedz mi z kiedy ty te "logi" masz <haha> jak dasz rade wywalic teraz to stawiam ci krate bo jedyne co teraz mozesz to posmyrac mnie po .... :D

07623_upup.JPG

Opublikowano

Szkoda tylko, że to Dejmien pisze.

Hahah :D

Szisza hakjer jotpe.

@-@-@-@

Licencja LHP 250 slotów, łof takie potwierdzone info.

@topic

Moim zdaniem powinieneś posiadać osoby w swoim teamie, które grają w różne gry i niech ściągają znajomych ! ;)

Powiedz mi dlaczego Envi do dzisiaj sra ze strachu jak o tobie slyszy ? xD

Opublikowano

Kluczem do sukcesu jest oryginalny pomysł na Ts'a, wiele udogodnień i ulepszeń.

Osoby, które wybierają Ts'a pod własne potrzeby, zwracają uwagę na Administrację, Rangi i Eventy na nim panujące.

Najbardziej znanym i sprawdzonym w owych czasach sposobem tzw.: "wybicia się" są współpracę z serwerami.

Mimo to jest zawsze inny sposób na takiego Ts'a, np. reklamy u znanych osób, na znanych portalach itp...

Dlatego jest to tylko kwestia reklamy i ew. szczęści. Jednak podstawą jest tutaj dobry Ts.

Pozdrawiam i życzę powodzenia w rozwoju. 

Opublikowano

co ty z tym hakjerem.

Ktoś się u mnie reklamuje to pierwsze co sprawdzam licke. Jak jest NPL to leci ticket do supportu. To się wiąże ze stawianiem TSa o nowa, nie wiem o czym myśleliście :D

no tak, mam 256 AAL od kilku dni, to taki bonus dla userów od nas i sponsora który wyłożył dość dużą kwotę na serwer ;)

z tym wiekiem chodzi o to iż niektórzy userzy po prostu nie trawią jak ich obsługuje dzieciak. Mają do tego prawo! no chyba że dzieciak ma głos jak po mutacji to nie mam nic przeciwko.

Prawda jest taka, ze powinienieś sobie autorze wątku zdobywać ludzi lojalnych. Również prawda jest taka, że większość ludzi nie przejdzie na serwer który dostali w spamie.

Oczywiście kolega Gorzał ma taką politykę, że łazi po serwerach i się reklamuje na bezczela, ale do jego poziomu zniżać się nie musisz:) Jak tworzysz to porządnie.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

Polecałbym ci reklame na tsie gorzała to swieżak i tak nic nie zrobi, jeszce będzie szczęśliwy, że u niego reklamują  :)

Opublikowano

Powiedz mi dlaczego Envi do dzisiaj sra ze strachu jak o tobie slyszy ? xD

Sram pod siebie ? z tego co mi wiadomo dostales bana u mnie na serverze tylko i wylacznie dlatego ze chciales zostac probnym adminem dla zabawy - marnowales czas zadministarcji (wedlug regulaminu)

Gorzal ? dzieciak z gimnazium ktory ja piorytet postawil sobie niszczenie kogos dziela - sam pomagal tworzyc moj server gdzie nastepnie chcial go wywalic aby ludzie przesli do niego - jak wyszlo ? ma server na NPL gdzie nikogo nie ma...

moja rada: niech sie wezmie za nauke bo testow gimnazjalnych nie zda a tym bardziej matury 

co ty z tym hakjerem.

Ktoś się u mnie reklamuje to pierwsze co sprawdzam licke. Jak jest NPL to leci ticket do supportu. To się wiąże ze stawianiem TSa o nowa, nie wiem o czym myśleliście :D

no tak, mam 256 AAL od kilku dni, to taki bonus dla userów od nas i sponsora który wyłożył dość dużą kwotę na serwer ;)

z tym wiekiem chodzi o to iż niektórzy userzy po prostu nie trawią jak ich obsługuje dzieciak. Mają do tego prawo! no chyba że dzieciak ma głos jak po mutacji to nie mam nic przeciwko.

Prawda jest taka, ze powinienieś sobie autorze wątku zdobywać ludzi lojalnych. Również prawda jest taka, że większość ludzi nie przejdzie na serwer który dostali w spamie.

Oczywiście kolega Gorzał ma taką politykę, że łazi po serwerach i się reklamuje na bezczela, ale do jego poziomu zniżać się nie musisz:) Jak tworzysz to porządnie.

Wykorzystanie pemium supp na teamspeak duzo daje, ale dzieci pokroju Krzysia ogorzałka (gorzał) musze sie gdzies wyladowac po tym jak sa szykanowane w gimanzium tudziez liceum.

Opublikowano

Że posiada wykupioną płatną licencję a nie darmową, na której nie można zakładać publików, rozdawać kanałów płatnych itp.

Licencja ta kosztuje ok. 600zł za 256 slotów - ale dzięki niej możesz sprzedawać miejsca na serwerze, rangi kanały i zakładać serwer publiczny :)

slider-teamspeak-logo.png

Opublikowano

dokłądnie, dlatego łatwo udupić kazdego cwaniaka ticketem do supportu jak ma publika na NPL. sposób stary jak świat a nawet sprawia troche satysfakcji i zabawy..

wróce z psem to opiszę dokładnie licki tsa na mojjej stronie poświęconej polskiemu wsparciu TS3.

Ogólnie bedzie na nie forum gdzjie będę udzielał darmowych odpowiedzi na każde pytanie z tsem.

a na kanale YT jak podpiac domene pod tsa, podlaczyc gametrackera, zrobic bota 24/7 music bot itd. subskrybujjcjie kanal i piszcie na forum a odpowiem na każde pytanie.

Mój ts to wizytówka moich umiejętności. 

A propos blacklisty.

Ostatnio panda podskakiwała i patrzcie, dzisiaj sie uruchomili :D serwer nowiutki tuz po zrobieniu. mieli po 200 osob czasami a teraz mojje id w bazie to 102 :D Dlatego opłaca się inwestować w AAL jeślji trakjtujecie TSa poważnie.

Kontakt:

Opublikowano

Że posiada wykupioną płatną licencję a nie darmową, na której nie można zakładać publików, rozdawać kanałów płatnych itp.

Licencja ta kosztuje ok. 600zł za 256 slotów - ale dzięki niej możesz sprzedawać miejsca na serwerze, rangi kanały i zakładać serwer publiczny :)

Nie rozumiem, napisałes że nie można zakładać publików a pózniej że można, zdecyduj się.

Po odpowiedzi autora postu proszę o /close topicu bo spam dzieci sie stworzył.

Opublikowano

Sram pod siebie ? z tego co mi wiadomo dostales bana u mnie na serverze tylko i wylacznie dlatego ze chciales zostac probnym adminem dla zabawy - marnowales czas zadministarcji (wedlug regulaminu)

Tak a ty mnie przyjeles na swoim TS gdzie sie reklamujesz ze cala twoja Administracja ma 20 + ja przyszedlem pogadalem 5 min a na dodatek powiedzialem ze mam 17 i dales mi Moderatora wiec troche smieszne a najbardziej mnie rozwalilo to co mowiles jaki to Gorzal jest zly ;-)

Wystarczyli 5 min zeby 17'latek dostal moderatora na tak bardzo "szanowanym" ts a dostalem bana jak powiedzialem tobie ze mozesz mi zabrac ta smieszna range ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...