Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanie/ rejestr usuwanie

szybcior2012

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! 

Chciałbym sie zapytać czy jest możliwość usunięcia wybranych wpisów w rejestrze ( podgląd zdarzeń ) 

Głównie chodzi o to, żeby np. po używaniu laptopa o godzinie 12.00 do np. godz. 15.00 była możliwość usunięcia wszelkich śladów włączenia laptopa i używania go ( tak jakby wgl nie był włączany ) . Wiem, że w dzienniku zdarzeń jest wszystko zapisywane, dlatego kieruje do was to pytanie. 

Win 7 jak coś. 

////

albo czy jest mozliwość żeby nie zapisywalo nic w rejestrze na danym użytkowniku przy jednym systemie ? 

tzn. 1 konto jest notowane, a drugie nie ? :P

Dzięki, wiem, że dziwnie to brzmi =, ale może ktoś pomoże :P

Opublikowano

nie wprowadzaj w błąd, wpisy w dzienniku można osuwać ręcznie z samego dziennika a ten program nie kasuje pojedynczo tylko cały dziennik

skasowanie dziennika i tak nic nie daje , ktoś kto wie jak odczytać znajdzie i tak kiedy był używany komputer bo rejestr nawet do tego nie jest potrzebny

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

wiem, że da się i tak sprawdzić, chodzi mi tylko o rejestr w dzienniku zdarzeń, nic poza tym.. :) 

potrzebuje trzeźwych odpowiedzi . 

pzdr

1. A wyłączenie rejestrowania w dzienniku zdarzeń jest możliwe na jednym użytkowniku systemu win7 ? 

Opublikowano

gdziekolwiek się tylko chce, wystarczy być administratorem i wyłączyć usługę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...