Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer Shakes&Fidget zapraszam

Maximus6545

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodany system kuponów i panel administracyjny ( nie nie ten z epvp...) I dodajemy pewną niespodziankę za grzybiarza ;) I zajmujemy się serwerem bloodmoon i hero zero starczy... ?

Zamiast dokończyć jeden projekt to zabieracie się za kolejne ;/

• Odpowiedzi 550
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli nie naprawiliście nic z gry tylko robicie jakieś dodatki ;)

Pamiętaj że wszystkich srok za ogon nie złapies

Czat mieliśmy przed epvp też ;) Pomocników z wieży też przed ale zmienione grafiki mają itd. Gdybyśmy mogli spakować swf to było by wiele nowych miejsc itd ;)

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Czat mieliśmy przed epvp też ;) Pomocników z wieży też przed ale zmienione grafiki mają itd. Gdybyśmy mogli spakować swf to było by wiele nowych miejsc itd ;)

Napisać czat to nie problem ale po co on ?

Zrobić ataki gildii oraz lochy gildii zbiorowo, to jest wyczyn :D

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Napisać czat to nie problem ale po co on ?

Zrobić ataki gildii oraz lochy gildii zbiorowo, to jest wyczyn :D

Pracujemy nad lochami gildi  :) ( mamy już dawno ale tak żeby walczyło kilka osóB)

(Bloodmoon) 

rhxa1n.jpg

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pracujemy nad lochami gildi   :) ( mamy już dawno ale tak żeby walczyło kilka osó B)

(Bloodmoon) 

rhxa1n.jpg

Ile już projektów zacząłeś ? To jest trzeci klon ?

PS. Mogę się podczepić pod projekt hero zero :D

Opublikowano

Ile już projektów zacząłeś ? To jest trzeci klon ?

PS. Mogę się podczepić pod projekt hero zero :D

Jeśli znasz się na php to proszę bardzo :0

jak na razie to 3 ale myśle jeszcze nad 2 grami.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Beta będzie do 22.00

Może w następnym tygodniu otwarcie. :)

9 maj mial byc start(może). Dzisiaj mamy 23. Jak coś robicie, informujcie ludzi. a nie że czekają po kilka dni, znając życie i tak z tego nic nie wyjdzie no chyba że będziecie mieć jakąś mobilizacje. Czekałem na serwer, ale to że zrobicie fajny projekt bez bugów nie oznacza że nie zmienia to waszego podejscia do gry. Miałem zamiar tu grać, ale z kolei faktów widać wasze zainteresowanie. To nie hejt. Bo nic do was nie mam. Ale prosze was trzeba było mówić że serwer otwarty będzie za 3 tygodnie, miesiac, 2. Ale nie takie coś. Z kolei drugiej nie interesuje mnie to bynajmniej mnie że hero zero/blood moon robicie projekt, tu jest dział od S&F... jak sie za coś ktoś zabiera to 1 a nie bug wie ile(taka rada). Powodzenia.

Opublikowano

9 maj mial byc start(może). Dzisiaj mamy 23. Jak coś robicie, informujcie ludzi. a nie że czekają po kilka dni, znając życie i tak z tego nic nie wyjdzie no chyba że będziecie mieć jakąś mobilizacje. Czekałem na serwer, ale to że zrobicie fajny projekt bez bugów nie oznacza że nie zmienia to waszego podejscia do gry. Miałem zamiar tu grać, ale z kolei faktów widać wasze zainteresowanie. To nie hejt. Bo nic do was nie mam. Ale prosze was trzeba było mówić że serwer otwarty będzie za 3 tygodnie, miesiac, 2. Ale nie takie coś. Z kolei drugiej nie interesuje mnie to bynajmniej mnie że hero zero/blood moon robicie projekt, tu jest dział od S&F... jak sie za coś ktoś zabiera to 1 a nie bug wie ile(taka rada). Powodzenia.

Nie mów mi co mam robić :0  Można powiedzieć że matrix w ogóle nie pomaga. Jest na skype raz na tydzień więc nie do mnie miej problemy bo to nie ja napisałem tylko on.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie mów mi co mam robić :0  Można powiedzieć że matrix w ogóle nie pomaga. Jest na skype raz na tydzień więc nie do mnie miej problemy bo to nie ja napisałem tylko on.

Czy ja pisalem co masz robic? Nie, wiec czytaj ze zrozumieniem.Nie obchodzi mnie twój kolega, temat oswiadcza o publikacji, a nie o zapowiedzi... więcej nie mam do powiedzenia, bo nie chce się z nikim kłócić i psuć sobie humor w weekend. Milego dnia.

Opublikowano

lepiej skonczyc 1 gre a nie robic 3 albo nawet wiecej gier na raz :)  pomysl troszke skonczysz 1 gre zarobisz na niej a z 2 bedzie szlo latwiej :P

no ale jak robisz tak to za rok moze sobie zagramy :D

Opublikowano

@up nie widzisz że serwera jeszcze nie ma ? to jak masz wejść inteligencie jak będzie wszystko napiszą pozdro600v :D

Opublikowano

Tak to jest jak się zabiera za 3 projekty naraz zamiast dokończyć 1 a potem kolejne...

Gów*o wiesz więc się nie udzielaj... Mamy własne powody :) Będę się zabierał za 3 albo i więcej.Jeb** twoje zdanie. W sumie i tak pewnie napisze swoją grę ;p

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Nie rozumiem tego stękania i jęczenia.

Większość z rzeczy które "dodano" jest dostępna na KAŻDYM serwerze prywatnym, więc olać ten serwer a grajcie na istniejącym 

Opublikowano

Nie rozumiem tego stękania i jęczenia.

Większość z rzeczy które "dodano" jest dostępna na KAŻDYM serwerze prywatnym, więc olać ten serwer a grajcie na istniejącym 

Heh może i tak ale jak na razie istnieją 4 serwery na którym edytowane są swf w tym ten ;)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Heh może i tak ale jak na razie istnieją 4 serwery na którym edytowane są swf w tym ten ;)

Powiem ci że edycja .swf to nie problem bo na epvp już dodali poradnik jak to zrobić :)

Opublikowano

Powiem ci że edycja .swf to nie problem bo na epvp już dodali poradnik jak to zrobić :)

Heh ale jak na razie do timeline dorwaliśmy się tylko my ( w sensie zapakowania)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Gów*o wiesz więc się nie udzielaj... Mamy własne powody :) Będę się zabierał za 3 albo i więcej.Jeb** twoje zdanie. W sumie i tak pewnie napisze swoją grę ;p

Trzeba było tematu nie zakładać i tyle. Narobiłeś tylko nadziei a i tak jak widzimy gów*o z tego jest.

Zamknijcie ten temat bo i tak ten serwer nie stanie na nogi.

Opublikowano

Trzeba było tematu nie zakładać i tyle. Narobiłeś tylko nadziei a i tak jak widzimy gów*o z tego jest.

Zamknijcie ten temat bo i tak ten serwer nie stanie na nogi.

Ja tematu nie zakładałem ;) Kiedyś wyjdzie na pewno. Ale boles pisał jaka sytuacja ;)

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...