Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seria Poradników lub let's play ?

Minecraft?  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co Kręcić na Youtube?

• Let's Play
      2
    • Poradniki
      5
    • Nic
      14
    • Obojętne
      3
  2. 2. Czy Ktoś to będzie Oglądał?

• Tak
      5
    • Nie
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ;)

Słuchajcie założyłem Konto na Youtube i planuje je prowadzić w Strone Minecraft'a. Oczekuje od was odpowiedzi co miałbym Nagrywać. Interesuję się tą grą. Nie wiem czy ktoś to będzie Oglądał bo jest sporo tego typu filmów i kanałów więc pytam czy ktoś pokusi się na następny kanał wsumie o tym samym celu ale innym wykonaniu.

Co mam robić?!

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Mc nigdy w życiu bym nie oglądał.

Ja bym pooglądał jakieś stare gry grywalne nadal online czy coś w tym stylu.

VNp6c2U.png

Opublikowano

wiesz. każda gra ma swoich Fanów. ten temat był wcześniej w podforum minecrafta ale przenieśli go tutaj... xD ale dzienks za informacje ;) 

PS:

Proponuje ci nagrywac takie gry jak Metin2 , Lol , a z platnych SleepingDogs

w Metina grał chyba nie będe xD bo za dużo już na nim grałem xD w lola niby bym mógł ale mecz trwa 30-45 min a na youtube można max 10 na non-premium... :/

Opublikowano

Nagrywaj może gry premierowe,możesz wzorować się na sławnych osobach z youtube. nagrywaj z gier typu cod, bf, gry horroru. Itp

Opublikowano

To tak: Minecrafta nie nagrywaj, bo się prawdopodobnie i tak nie wybijesz, bo każdy to teraz nagrywa i jak widzę Minecraft'a to rzygam.

Ja bym nagrywał nowsze gry (ostatnio mi się ładnie oglądało Diablo 3, niedługo wychodzi dodatek to już można go zaprezentować). 

Jeśli kompa masz słabego to starsze gry, jakieś z mniejszymi wymaganiami, a grywalne. Według mnie nie ma co się martwić, że nie potrafisz grać. Ważne byś zaciekawił widza. Mogę oglądać osobę, która gra do dupy, a ma fajne podejście.

Opublikowano

Metin2 na PL'u. :)

Zdobędziesz dość szybko dużo widzów, i co najważniejsze, nie z podstawówki!

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Metin2 według mnie też nie przejdzie. Gra się przejadła, ja osobiście po pięciu latach gry bym tego nie oglądał. Nie z podstawówki? Oj, mylisz się.

Opublikowano

Zrób tak jak tivolt poczekaj na gre która jest bardzo oczekiwana taka jak np. "Watch Dogs" i kup sobie ja w premierę i najeb w pierwszy dzień tyle odcinków ile możesz i jak najszybciej na YT prześlij.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...