Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galeria by Roiccrx

Roiccrx

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dwa słowa:

O cholera xD

No co, inaczej nie umiem opisać. Na pewno nie masz żadnego hacka na limit naklejek? xD Nie no, żartuję.

YGsMv3q.jpg
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Takie 3/10, maksymalnie 4/10. 

2 punkty za to że wkładasz sporo czasu i wysiłku w te auta, a 1-2 za to że niektóre auta jako tako wyglądają. 

Nie masz wyczucia estetyki, masz problem z doborem body/felg ogólnie części do auta, neony wkładają 12-latkowie tuż po obejrzanym filmie 'Szybcy i wściekli' 

Jak widzę gdy wkładasz felgi '20 tam gdzie powinny pójść maks. '18 to mnie zalewa krew, do tego te neony w niektórych autach no nie mogę tego przeboleć. 

Niektóre samochody wyszły Ci w miarę okej, ale jednak to jest za dużo naklejek upchanych na siłę i niektóre auta takie jak aston itd. nie zasługują na takie szpetne coś. Nie no ale te neony.. aż no nie mogę patrzeć neony w astonie.. usuń to proszę. 

lownfast

Opublikowano

Według mnie skoro projekty się sprzedają to znaczy, że mają dobrą estetykę dodając to, że to tylko 31 naklejek więc nie ma się czego spodziewać.

Felgi dobrałem tak ponieważ w grze wrażenie wielkości felgi jest trochę inne niż w rzeczywistości z bliska.

Neon to też spory wizualny atrybut w tej grze bo dodaje trochę uroku i do screenów w niektórych autach nawet dokładałem go nawet jeśli w samym

projekcie nie miałem zamiaru go zakładać bo nie wszędzie neon pasuje ale skoro ma się ich cały garaż to warto włożyć :P

Według mnie to oceniasz auta w grze względem rzeczywistości. Tu malowanie auta daje spore wrażenie wizualne. Możnaby je pomalować w stylach

aut sportowych ale one zazwyczaj mają banalne wzory i masę znaków sponsorów :P

Dzięki za ocenkę a i mam prośbę z czystej ciekawości. Pokaż jak powinno wyglądac dobrze zrobione autko, powiedzmy 3 przykłady conajmniej :P

Chociaż już nie mam czasu na tę gierkę to może jeszcze przyda się taka lekcja

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Takie 3/10, maksymalnie 4/10. 

2 punkty za to że wkładasz sporo czasu i wysiłku w te auta, a 1-2 za to że niektóre auta jako tako wyglądają. 

Nie masz wyczucia estetyki, masz problem z doborem body/felg ogólnie części do auta, neony wkładają 12-latkowie tuż po obejrzanym filmie 'Szybcy i wściekli' 

Jak widzę gdy wkładasz felgi '20 tam gdzie powinny pójść maks. '18 to mnie zalewa krew, do tego te neony w niektórych autach no nie mogę tego przeboleć. 

Niektóre samochody wyszły Ci w miarę okej, ale jednak to jest za dużo naklejek upchanych na siłę i niektóre auta takie jak aston itd. nie zasługują na takie szpetne coś. Nie no ale te neony.. aż no nie mogę patrzeć neony w astonie.. usuń to proszę. 

Skoro tak oceniasz to pewnie jesteś lepszy w malowaniu aut niz Roiccrx . Zaprezentuj nam parę swoich aut :) 

OPmMzQy.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm zgłaszałeś się już na grafika Need For Speed World? sporo by zapłacili za takie malowania - uważam iż sami nie potrafią zrobić lepszych niż ty .

OPmMzQy.png

Opublikowano

Piekne autka poprostu 100/10 cie oceniam

post-816901-0-33396300-1405158820.png

Lubie Komiksy <3

By Me KomiksPl 

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wrzucam wam kilka aut, które są lepiej lub skromniej pomalowane. Są to stare malowania, których po prostu nie zdążyłem wcześniej wrzucić :)

bwm39Ma.jpg

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...