Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Revolution LastChaos

NocnyLowca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym wam zaprezentowac serwer

Revolution

Raty :

XP: x120

SP: x100

DROP: x90

GOLD: x90

pet: x15

Max level : 185

Dodatki :

- npc z  jewels (mozna  tam kupic zwykle kamyki i te nowe tez sa dosyc tanie )   

- cash npc ( nie ma tam wiele ale wszystko jest co trzeba do expienia )  

- npc w ktorym mozna kupic ms+23 

- wings (maja nawet fajne opcje wygladem przypominaja te z genesis ) 

- cash za vote co 12 godzin 180 cashu i za czas online 5min=5 cash

- npc Revolution helper (mozna tam wymienic klucze na specialna bron z fajnymi pieczeciami  mozna tez kupic tam boxy z ksiegami )

Strona gry

http://lastchaos-revolution.tk/

Serwer nie wyroznia sie jakos bardzo ale mnie sie tam fajnie gra. Z mobkow leca revolution klucze za ktore mozna miec fajna bron. Expi sie latwo na zadaniach. Na sam koniec troche ciezej jest ale nie  jakos tragicznie. Sporo jest bossow ktore dropia MS+26 i inne przydatne rzeczy .Fajna jest zbroja pvp na 185 lvl. Aby ja miec trzeba zdobyc  500 scales na 1 czesc. Codziennie sa 2 zadania zeby miec scales .Sa tytuly do zrobienia ktore sie tez przydaja . Najlepszy z nich daje 50k hp extra . Pet1 konik dostal 2 nowe buffki 1k unikow i regeneracje hp . Nie ma tu 100% anty co moim zdaniem jest dobre . Jak ktos potrafi grac rozsadnie i ma odpowiedni osprzet wygra z kazdym prawie . Acc z fajnymi opcjami mozna kupic w IS albo dropnac z bossow .Na teraz maxymalny  + na broni to  +27. Bron ta dropi z bossa w Dratan.Jest slonik (300% atak moc ). Kluby latwo sie robi trzeba wbic tylko 100k punktow (latwizna). Jest coraz wiecej graczy wiec jest kogo lac .

Jesli ktos ma jakies pytania to chetnie odpowiem tutaj albo w grze MyTime  albo BalckTrinity.

Opublikowano

Czyli mam rozumieć skille za darmo nie są? Gold też żrą? :s

I jak tutaj z rangerem, jest dobrą postacią? Czy jak gdzieniegdzie zrypaną ?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jak cos zycie toczy sie na ch3. Rano jest malo graczy ale popolodniu jest znacznie wiecej.

Skille sa zadarmo ale trzebga ksiege miec z revolution helper trzeba kupic .

Ranger tak jak wszedzie slabe skille ma zeby mial kopa potrzebuje soul witch. Nie ma 100% anty wiec moze stunowac raz za razem prawie .

Opublikowano

Jak cos zycie toczy sie na ch3. Rano jest malo graczy ale popolodniu jest znacznie wiecej.

Skille sa zadarmo ale trzebga ksiege miec z revolution helper trzeba kupic .

Ranger tak jak wszedzie slabe skille ma zeby mial kopa potrzebuje soul witch. Nie ma 100% anty wiec moze stunowac raz za razem prawie .

Czyli w normie ;) To już wiem, czym zagram. Czy jesteś online by do gildii dojść?

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Teraz tak przez jakies 30 min potem bed afk na troche. Mocne postacie tutaj to oczywiscie ex-rogue knight sorcerer tytan bo moze bic caly czas stunem .

Opublikowano

Ja rowniez za 20 min dolacze jak cos bede na ch1 Moj nick to oczywiscie Alieth.. ;]

Edit A jak tu z witchem?

Opublikowano

Ja rowniez za 20 min dolacze jak cos bede na ch1 Moj nick to oczywiscie Alieth.. ;]

Edit A jak tu z witchem?

Nie ma resis czyli chyba jest ok

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Zapraszam ch3. Ja osobiscie mam 3 postac exa- morduje wszystkich i wszedzie masowo  knight -fajna zabawa arena  witch- lanie bossow .

Opublikowano

Ok to fajnie a leki itp sa? czy sa usuniete?? np na niewidke , stone itp itd

Edit Wlasnie a jak z buffami typu haste  itd? sa w sklepie czy mozna gdzies je nabyc czy tak jak na normalu od graczy trzeba zebrac?? :D

Opublikowano

Sa wszystkie leki +curse removal scroll jest on drogi w IS malo ludzi go uzywa  i dobrze .

Buffki sa ale z setu na 185 lvl taki dodatek . Sklepu nie ma z nimi .Jak bede on zawsze moge dac je .

Opublikowano

Czyli do 185 po prostu trzeba zebrac.. Ok Ali  buffer zaraz bedzie w grze juz sie patchuje.. ;]

Opublikowano

Jest ale szybko pobieraj sie w tym jest ich duzo ale o malej pojemosci..;3

Dodalby ktos mnie do gildii na ch1?

Opublikowano

77 patchy? ;o

Nie ma tyle :)

pobiera okolo 30 pozniej resasz lunchera bo sie zatnie i pobiera jeszcze 4 patche

Lub tylko mi sie zacina i musialem resnac go i nie pobral all patchow

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Tylko z setu 185 pvp . Multi witch zaczynasz od 90 lvlu latwa sprawa .

Tylko, że nie każdy może mieć odpalone 2 konta, powinni dać chociaż haste do sklepu lub IS, dla umilenia expa -.-

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Jest ktoś w grze ? Jak coś dodawać ch3 virhius ,  mam kilka pytań dot serwera + przydała by się gildia :3

56685804704469024697.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...