Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Arclight Varus Skin

Bomick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niebawem (20 marzec lub 27 marzec) macie jeszcze okazję zdobyć darmowego skina do Varusa

Link :

http://na.alienwarearena.com/giveaways/league-of-legends-arclight-varus-skin-key-giveaway-geforce-group
Skin warty 975RP.

zakładamy konto -> dołączamy do grupy -> czekamy 27 marca na wiadomość email (powinniśmy ją dostać około 15 minut przed rozdawaniem kluczy) -> wchodzimy na stronę (która prawdopodobnie znów padnie) i klikamy "GET KEY".

Info:

20 marca klucze pojawiły się o godzinie 10:00 PDT czyli 18:00 CET (u nas). Strona padła a następnie odzyskała sprawność około 18:40 i klucze rozeszły się w 10 minut.

Radzę nie odświeżać strony za często (F5) bo zmniejsza to naszą szanse na uzyskanie klucza.

(najlepiej spamować F5 na innym koncie/komputerze)

Bezpośredni link do opcji "GET KEY" w razie co:

na.alienwarearena.com/giveaways/league-of-legends-arclight-varus-skin-key-giveaway-geforce-group/key

Powodzenia.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano
    • Create or log in to an Alienware Arena account.
    • Join the Geforce Group.
    • Get the email notification when keys are going to be added and visit this page.
    • Once keys have been added, you'll be able to join the queue to claim a key. Please note that if we run out of keys, you may not be assigned a key even if you are in the queue.
2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Zrobilem to kiedy dostane kod?

Masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem?

Jak masz dostać kod jeśli jeszcze ich nie rozdają.

Dostaniesz maila (prawdopodomnie dziś w nocy/jutro) i wtedy wchodzisz na stronę.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

ja nie mogę się zarejestrować bo pisze mi że już wystarczająca ilość kont została zrobiona z mojego ip a ja nie zrobiłem ani 1 -,-

Opublikowano

To znaczy co trzeba zrobić?
zarejestrować się i dołączyć do grupy i co dalej?

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Sorry, this group does not exist. :/ Nie ma tej grupy.

Opublikowano

Gdy dostaniesz informacje na email, ze za chwile maja byc kody , musisz wejść na tą stronę i kliknąć get a key . I od teraz wygrana zależy od twojego szczęścia ;)

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Faktycznie grupa nie istnieje. Wczoraj jeszcze była - mają jakiś problem najwidoczniej.

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

dostałem wiadomość

EU Server Keys Added Soon!

Several hundred keys will soon be added to the League of Legends Arclight Varus Skin Giveaway.

Keys will be available at approximately 10:00 AM PDT on Thursday, March 20th.

czyli za 13 minut około powinny być klucze bo to chyba strefa czasowa -8

Edit: 4 minuty

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

Mam pytanie, jeżeli zrobie wszystko co tam piszę to dostanę skin wraz z postacią tak jak to było i jest z Alistarem oraz Tristaną?

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

bylo jeszcze 0 keyów przed chwilą. Teraz mam "Error 503 - Extremely high traffic - please try again shortly"

2ex0sgm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...