Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rival Online | 100cap| PVE | {CH|EU} | Balanced & Longterm | Upgrade System | Amazing Feature | Join Us

rival-online

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Temat został zamknięty, a piszący temat zbanowany. Dzisiaj temat powstanie na nowo i raczej nie zostanie ponownie zamknięty, bo admin serva kupi premium na forum

Opublikowano

@up

u mnie zero lagów a bugi jeżeli się znajdzie to są naprawiane. Admin jest często dostępny więc można go poinformować o ewentualnych bugach.

Opublikowano

A ja mam pytanie, zacząłem grać dopiero co i w okolicach hotan miałem laga. Teraz gdy się zaloguje w silku i nacisnę na wybór postaci to mogę ją usunąć, mogę nacisnąć cancel jednak po naciśnięciu start przycisk jakby się blokuje i nie mogę nic zrobić a postać stoi tylko i gra się nie ładuje. Spróbowałem utworzyć nową postać i na nią wejść, ckreator tworzenia postaci zadziałał bezbłędnie natomiast po naciśnięciu start dzieje się to samo co w przypadku pierwszej postaci. Czy ktoś może pomóc?

Opublikowano

bez sensu lag na lagi problemy bugi , Fw mialo byc o 19.30 i nie ma nic gm od dwoch dni nie ma zal po prostu . ja czekam na eryx cap 80 startuje 29 jak  cos Pozdro RedTube

Nowicjusz
Opublikowano

ten serwer upadnie, nie wiem po co tam gracie jak max playerow jest 60-100? zapraszam na thete.. ciezki serwer ale 600 osob online nie idzie zdobyc wszystkiego w tydzien.. trzeba poswiecic czasu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...