Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do ...

eNcore / niuQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Dopiero zaczynam grać w lola .

Mam 400rp i 800 kasy tamtej :D

I za bardzo nie wiem co kupić .

Mam Master Yii czy jakoś tak ;d

Prosiłbym też o napisanie co podczas pvp kupować bo ja kupuje byle co :D

Na razie ledwo co ogarniam ale jakoś idzie :D

Będę wynagradzał LIKE ;)

Opublikowano

Z tym RP to kup sobie postać z wyprzedaży za 395rp. A z PZ kup sobie taką Ashe albo Sivir i graj na bocie. Ćwicz farmę i próbuj osiągnąć przynajmniej 80 farmy w 20 minucie.

@edit

Wyprzedaze zmieniają się co 3 dni, wtorek-piątek piątek-wtorek i tak w kółko. Podczas uruchamiania lola w launcherze ci pisze o nowej wyprzedaży. Nie kupuj zileana z tej bo zilean jest trudny dosyć dla początkującego. Pooglądaj sobie postacie za 3150 jaka ci sie podoba ona będzie kosztować 395rp w wyprzedaży.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Z tym RP to kup sobie postać z wyprzedaży za 395rp. A z PZ kup sobie taką Ashe albo Sivir i graj na bocie. Ćwicz farmę i próbuj osiągnąć przynajmniej 80 farmy w 20 minucie.

@edit

Wyprzedaze zmieniają się co 3 dni, wtorek-piątek piątek-wtorek i tak w kółko. Podczas uruchamiania lola w launcherze ci pisze o nowej wyprzedaży. Nie kupuj zileana z tej bo zilean jest trudny dosyć dla początkującego. Pooglądaj sobie postacie za 3150 jaka ci sie podoba ona będzie kosztować 395rp w wyprzedaży.

O co chodzi z tymi farmami ?

Tylko co wybrać ,za te 400rp bo ja nie wiem jakie klasy lepsze przez to was się pytam ;)

Opublikowano

Kup Ashe. Masz 3 darmowych champow: Alistara, Tristane i Garena.

Na Yi skladaj statikka, butki jakies, ostrze nieskonczonosci, a reszte sytuacyjnie

Opublikowano

Nie wydawaj tych 400 RP, zostaw sobie na bonusy na późniejsze fazy gry. Teraz zbieraj sobie na podstawowe championy, jak Ashe, Annie, Kayle, Amumu. Farma (last hity) to inaczej dobijanie creepów, małych minionów na mapie, nie bicie ich z całym HP, tylko wtedy, kiedy mają go tylko na dobicie. Musisz farmić dużo i intensywnie, inaczej możesz łatwo przegrać. Ucz się, grając. To podstawa. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Kup Ashe. Masz 3 darmowych champow: Alistara, Tristane i Garena.

Na Yi skladaj statikka, butki jakies, ostrze nieskonczonosci, a reszte sytuacyjnie

Ashe kupiłem . Kiedyś była ona darmowa

Nie wydawaj tych 400 RP, zostaw sobie na bonusy na późniejsze fazy gry. Teraz zbieraj sobie na podstawowe championy, jak Ashe, Annie, Kayle, Amumu. Farma (last hity) to inaczej dobijanie creepów, małych minionów na mapie, nie bicie ich z całym HP, tylko wtedy, kiedy mają go tylko na dobicie. Musisz farmić dużo i intensywnie, inaczej możesz łatwo przegrać. Ucz się, grając. To podstawa. 

Cały czas nie rozumiem co chodzi z tymi farmami :D

Ale dzięki za odpowiedzi ! ;)

Opublikowano

Nie farmami ale farmą. Polega ona na tym ze zloto dostajesz tylko za wykonanie ostatniego uderzenia ktore go dobija inaczej strzelasz za darmo :p zobacz sobie na youtube albo twitchu jak oni dobijaja miniony.

Opublikowano

Ashe kupiłem . Kiedyś była ona darmowa

Cały czas nie rozumiem co chodzi z tymi farmami :D

Ale dzięki za odpowiedzi ! ;)

Farmienie na minionach to zdobywanie złota. Będąc na linii, musisz obserwować stwory (miniony) przeciwnika i atakować je, gdy mają życie na wykończeniu (tzw. lasthitting). Jeżeli Twój atak zabije stwora, dostaniesz trochę złota za jego zabójstwo. Generalnie - im więcej stworów zabijesz w trakcie gry, tym lepiej. Będziesz mieć kasę na nowe przedmioty, a to się przełoży na siłę Twojego bohatera i ewentualną przewagę nad przeciwnikiem.

Więcej zabitych stworów - więcej złota - więcej przedmiotów - większa siła - więcej zabójstw/asyst - jeszcze więcej złota...

Opublikowano

Powiedz nam tylko jaką postacią wolisz grać

Na odległość ( ADC ) czy taka bardziej killer ( 1on1 )

Szczerze to mi to obojętnie :D

Mam Ashe i Master Yii .

I takie pytanie co kupować im podczas pvp .

Bo ja kupuje to co mi się spodoba . ;D

Farmienie na minionach to zdobywanie złota. Będąc na linii, musisz obserwować stwory (miniony) przeciwnika i atakować je, gdy mają życie na wykończeniu (tzw. lasthitting). Jeżeli Twój atak zabije stwora, dostaniesz trochę złota za jego zabójstwo. Generalnie - im więcej stworów zabijesz w trakcie gry, tym lepiej. Będziesz mieć kasę na nowe przedmioty, a to się przełoży na siłę Twojego bohatera i ewentualną przewagę nad przeciwnikiem.

Więcej zabitych stworów - więcej złota - więcej przedmiotów - większa siła - więcej zabójstw/asyst - jeszcze więcej złota...

A co do tych farma to mogliście napisać zabijanie mobów to bym skumał :D

Bo na razie i rozumiem tego waszego języka "Lola" ;D

Mam 5lvl . Moja najlepsze staty online to 7zabić 12 zgonów 7 asyst a mobów nie pamietam :D

Opublikowano

Masterem Yi kupuj przedmioty dające atack damage, (obrażenia ataku), farm, czyli zabijaj miniony. Yi łatwo Ci bedzie sie nauczyć farmic ze względu na jego Q.

Opublikowano

Ashe, jej krytyki i slow pozwala szybko wykończyć enemy. Jeśli lubisz ADC, czyli postacie na odległość, to kupuj ADC :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ashe, jej krytyki i slow pozwala szybko wykończyć enemy. Jeśli lubisz ADC, czyli postacie na odległość, to kupuj ADC :)

Kupiłem Ashe i Yii .

Ja bym wybrał Yi ale graj obiema postaciami, jak będziesz grał ciągle 1 to Ci sie szybko znudzi.

Zagram zaraz sobie mecz i się zobaczy ;)

Edit : W jaki skile dawać u Mastera ?

Opublikowano

Na początku daj w Q, potem W i maxujesz Alpha Strike (Q). Potem w E, bo W było opłacalne tylko na AP Master Yi. Potem Ulti i jakoś poleci. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...