Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP3] Oceanus LC

Lezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Y1zEgFw.png

Oceanus Last Chaos

Epizod/Episode: Epizod 3

Raty

EXP: x15

SP/PU x: 15

Upgrade/ulepszanie: Pali , więc chyba custom , ale nie wiem :/%

Level cap: 185

Gold/złoto: x15

Drop: x15

Dodatkowe informacje

Serwer jest w fazie BETA :)

Vote za cash co 1h 120 cashu :)

Ceny w IS są małe bo 90 castu za 0 cashu i na dodatek w tytule na początek jest 30% cast więc free 100%.

MS +26 jak narazie za darmo w IS.

Pets i Cash shop jest ale zbugowany.

Nowe mapy za niedługo gotowe ;)

EXP tylko i wyłącznie na questach :)

Max w 2-3h , ale jak narazie MAXA się nie wbije , bo questów nie zalicza z ramslo lab w tarian więc nie można wbić jak narazie maxa ;/

GS , GM , DEV aplikacje na forum :)

Zapraszam na serwer :D

Szukać mnie ch1 i dodawać Nick: [GM]SkypcioPL

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

Więcej niż 2 tygodnie przetrwa bo jest wykupiony na 3 miesiące . Administracja ogarnięta :) . Gram na nim już od kilku dni :) Zapraszam ch1 buffuję co chwile ;)

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Nie ma jeszcze , ale ADM powinien chyba dodać ^^

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Nie ma jeszcze , ale ADM powinien chyba dodać ^^

Hue hue i znow bedziesz chcial crashowac server bo dostales bana lub zabrali ci GM ? 

@ Top

Niema co gra przy 4 osobach online :D Nie pogram, bo nie ma rozwinietego handlu i trzeba wszystko samemu dropic

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Szukać mnie ch1 i dodawać Nick: [GM]SkypcioPL

Hahahahahahaahhahahaha chyba faktycznie są w desperacji co do staffu.

Po ratach nie sądzę by się wybił.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Hahahahahahaahhahahaha chyba faktycznie są w desperacji co do staffu.

Po ratach nie sądzę by się wybił.

Wypraszam sobie ;_;

~[HGM]Bloody

Serwer jeszcze jest w fazie Beta wiec sadze iz jednak ma szanse jakies na przetrwanie, Administrator sam wszysto ogarnia i mi sie nawet podoba. Troche zolte Dratan i Fajne Merac przedstawie to na ss nizej:

Dratan:04314-aca978af-4860-46e7-a563-e8c74b6e4d

Merac:

04314-a58986d3-0ce8-4197-bc65-2e771a4dcd

Opublikowano

[DEV]Bloody.

Parę dni później baza danych zostaje wykradziona. : o xD

Anyway, Dratan fajne, takie pustynne. Jednak Merac, pomimo, że to samo w sobie ładnie wygląda to jednak zawsze było tą "mroczną" krainą i te zielone choinki i trawa mi tam nie pasuje. ;_;

Czy po becie wszystko będzie od zera?

Opublikowano

błąd :

za vote co 1h jest 40 cash'u

Nie ,  1 vote to 40 cashu ale 3 vote = 120 -_- mówię przecież a nie że źle ...

Hue hue i znow bedziesz chcial crashowac server bo dostales bana lub zabrali ci GM ? 

@ Top

Niema co gra przy 4 osobach online :D Nie pogram, bo nie ma rozwinietego handlu i trzeba wszystko samemu dropic

Nie , bo ten Admin jest ogarnięty , nie  jak tam ten , napisałem mu na skype to napisał o nie polak... więc co się dziwić -_- a ten jest spoko :)

KROK PO KROKU !

Opublikowano

@update:
Max lvl do osiągnięcia :)

@EVENT :
OP - Oceauns Points do wygrania . ! Więcej informacji na forum :)

KROK PO KROKU !

Opublikowano

@ref update : nie ktore skille odbugowane , usuniety channel 4,5,6 . Auto buffs ch3..

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Co za niedługo ma być ?

God Armors for lvl 185 Players

Lengendary Armors  For lvl 185 Players 

20 Story line Quest Quest Win these Sets Daily Accept Armors Once Time Only

Fire Wings Ice Wings 185 LVL

KROK PO KROKU !

Opublikowano

@ref
Update:
Dodane shopy z eq

Już jutro Cotygodniowy Update i będzie tego więcej !

KROK PO KROKU !

Opublikowano

@update WCZORAJSZY:
NOWE TYTUŁY
NOWE QUESTY

ODBUGOWANY POTS SHOP

NOWE NPC Z JUNO . Z EQ. Z JEWELAMI .  Z WINGAMI :D
NOWE ITEMKI W ITEM SHOP
NOWE BOSSY

Zapraszamy Serdecznie :D

KROK PO KROKU !

Opublikowano

@ref Tylko ja mogę robić. Żałosne bo co ?
Po 1. Dziecko które chce GM'a a nawet 50 lvl nie wbiło
Po 2. Pisze mi na gildi że ma 21 lat a pisze teksty takie jak ,, wess pliss ''' itd. mam na to screeny :)
Po 3. Zapytałem się go o komendy GM'a to powiedział że ma je na dysku xD hahah

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Po 1 serwer lipny, ponieważ:

* chyba nie ma nawet 50 graczy online dziennie (teraz jest aż 1)

* raty śmieciowe

* biorą dzieci do teamu (między innymi ty Lezz)

Po 2 mógłbyś się czepić gdyby popełniał naganne błędy ortograficzne, pokazujące iż osoba nie ma skończonych 12 lat. Zwrot "weź plis" jest używany ogólnie, też tak czasem piszę a nie mam 10-ciu lat, podobno.

Po 3 Ty też ich nie znasz.

Po 4 i tak jesteś nobkiem i nie potrafisz grać :)

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Rozumiem gdyby chociaż trochę pograł na tym serwerze , a nie nawet 10 lvla nie ma i już o GM prosi >.< . Tylko to nie ja padałem na Prestige . 

KROK PO KROKU !

Opublikowano

Ty dostales GMa tylko bo chciales itemy a jak znam zycie Admin nic nie wie ze masz druga postac jako gracz wiec bue nasz co sie odzywac. 

Sam tych 12 lat nie masz a o Gm chcialem bo nie pierwszy raz gram na LastChaos a na prestige kazdy mnie zna :) 

A co do serwera to raty sa do gorsze od globala , 

P.S Jak mnie nie myli to dostales GM bo wlasnie takie teksty pisales ' wess plisss ' i podlizywales sie to ci dal :D ...

Opublikowano

Rozumiem gdyby chociaż trochę pograł na tym serwerze , a nie nawet 10 lvla nie ma i już o GM prosi >.< . Tylko to nie ja padałem na Prestige . 

A kto bił małe levele w Theosie a jak wpadłam ja, to uciekał? Pan Bóg czy Jezus? Może Święty Walenty? Nie poniżaj się, na tak prostym serwie jak Prestige nie potrafiłeś zrobić dobrej postaci, więc jesteś nobkiem :>

Widzisz, nawet nie wiesz, co to jest GM... GM nie jest po to by grać na serwerze jak inni gracze, bo GM nie może tak grać. Taki przywilej ma GS :) Więc Jego level nie ma nic do rzeczy. A do tego stanowiska liczy się znajomość ogólna LC nie serwera, serwer można poznać w trakcie.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Ty dostales GMa tylko bo chciales itemy a jak znam zycie Admin nic nie wie ze masz druga postac jako gracz wiec bue nasz co sie odzywac. 

Sam tych 12 lat nie masz a o Gm chcialem bo nie pierwszy raz gram na LastChaos a na prestige kazdy mnie zna :)

A co do serwera to raty sa do gorsze od globala , 

P.S Jak mnie nie myli to dostales GM bo wlasnie takie teksty pisales ' wess plisss ' i podlizywales sie to ci dal :D ...

Haha i kto to mówi .

Po 1. ITEMÓW NIE MOGE BRAĆ BO GM MA NA TYM SERWERZE 5 LVL NOBKU.

Po 2. Byłem Devem. Publikowałem serwer gdzie się da i w ogóle pierwszy wbiłem praktycznie maxa :)

Po 3. 12 lat nie mam :)

A kto bił małe levele w Theosie a jak wpadłam ja, to uciekał? Pan Bóg czy Jezus? Może Święty Walenty? Nie poniżaj się, na tak prostym serwie jak Prestige nie potrafiłeś zrobić dobrej postaci, więc jesteś nobkiem :>

Widzisz, nawet nie wiesz, co to jest GM... GM nie jest po to by grać na serwerze jak inni gracze, bo GM nie może tak grać. Taki przywilej ma GS :) Więc Jego level nie ma nic do rzeczy. A do tego stanowiska liczy się znajomość ogólna LC nie serwera, serwer można poznać w trakcie.

No rozumiem. GM może mieć własną postać jako gracz , ponieważ nie ma tego w ,, regulaminach Staffu '' więc nikt mi nie zabroni :)

KROK PO KROKU !

Opublikowano

GM bez ID mógłby mieć swojego noob chara, ale widzę żeś ciężko rozumny to ci wytłumaczę o co mi chodzi... 

Postać, którą zgłasza jako postać na GM nie ma obowiązku mieć max levela. Dlaczego? Bo nie jest to mu potrzebne, bo nie będzie się bić na arenie, nie będzie dropić itd. Jako GM ma komendę, aby dać sobie wybrany level, chociaż nie wiem na jakim levelu admina jest ona dostępna, nie znam się na tym. GM ma pomagać adminowi w prowadzeniu serwera, jeżeli jeszcze tego nie wiesz.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

GM bez ID mógłby mieć swojego noob chara, ale widzę żeś ciężko rozumny to ci wytłumaczę o co mi chodzi... 

Postać, którą zgłasza jako postać na GM nie ma obowiązku mieć max levela. Dlaczego? Bo nie jest to mu potrzebne, bo nie będzie się bić na arenie, nie będzie dropić itd. Jako GM ma komendę, aby dać sobie wybrany level, chociaż nie wiem na jakim levelu admina jest ona dostępna, nie znam się na tym. GM ma pomagać adminowi w prowadzeniu serwera, jeżeli jeszcze tego nie wiesz.

Rozumiem Cie , ale wiesz np. ktoś tam zrobi serwer nawet nie pograsz a już byś GM/GS chciała. Dla mnie to troche nie w porządku :)

KROK PO KROKU !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...