Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o tych słuchawkach?

YaszczuR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam nie kupowałem (mam 1000 innych rzeczy które kosztują podobną cenę a są bardziej potrzebne:P) ale grałem parę razy u kumpla. Desing jak dla mnie ładny, brzmienie... no jak w słuchawkach za 3 stów, raczej nie ma się do czego przyczepić. Wszystko zależy też od tego czy lubisz takie wielkie słuchawy :D

vy3f.jpg
Opublikowano

Lubię duże.........słuchawki.

Czyli co, są dobre?

Zbieracz warnów - Przetestowany w boju.

To co panowie. Kiedy warn za oczojebą sygnaturę? :P

Opublikowano

Są nieopłacalne, ogólnie lepszym wyborem byłyby słuchawki muzyczne + przejściówka(powinieneś mieć kabel kompozytowy) no i jeszcze 'bezprzewodowe', uwierz mi, że słuchawki bezprzewodowe nawet za 1k niezagrają nawet tak jak jakieś inne w cenie ~5stów.

Opublikowano

Odświeżam. Dzięki za opinie.

Czekam na inne propozycje.

Opublikowano

380zł.

Tylko mi nie piszcie, że warto dopłacić 20zł i kupić jakieś tam. Potem jeszcze 20 zł i tak dalej.

Nie o to chodzi.

380 zł max

Opublikowano

Proszę nie podawać Razerów.

Gówno w ładnej obudowie

Logo - 350 zł

Sprzęt - 25 zł

A Sony Wireless Headset 1 nie kupię, już wolę 2 kupić i mieć do ps4 na przyszłość

Opublikowano

Zamknięte. Słuchawki tylko do grania na PS3 i PS4. Czytasz temat i posty? Z góry dzięki

Opublikowano

Proszę nie podawać Razerów.

Gówno w ładnej obudowie

Logo - 350 zł

Sprzęt - 25 zł

A Sony Wireless Headset 1 nie kupię, już wolę 2 kupić i mieć do ps4 na przyszłość

Przecież poprzednie modele działają na PS4, w ostatniej albo przedostatniej aktualizacji dostały wsparcie i są kompatybilne. W dodatku wcale nie są jakoś gorsze.

Sikoro chcesz wydać tyle kasy na słuchawki to się nie zastanawiaj i kupuj model, który już sobie wypatrzyłeś. Gdybym miał kupować słuchawki w tej cenie to kupił bym te same :)

819531478353821175209.gif

Opublikowano

polecam

Jaja sobie robisz? Nie nabijaj postów.

Przecież poprzednie modele działają na PS4, w ostatniej albo przedostatniej aktualizacji dostały wsparcie i są kompatybilne. W dodatku wcale nie są jakoś gorsze.

Sikoro chcesz wydać tyle kasy na słuchawki to się nie zastanawiaj i kupuj model, który już sobie wypatrzyłeś. Gdybym miał kupować słuchawki w tej cenie to kupił bym te same :)

Nawet nie wiedziałem :D

Ok do zamknięcia

Dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...