Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nazywa się Internet po Wysyłanie.

bartpi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam, że zakładam ciągle podobne tematy, ale potrzebuję pomocy.

Jak w temacie, jak nazywa się internet typowo pod wysyłanie czyli, że ma więcej wysyłania, niż pobierania. Wiem, że takie coś istnieje bo widziałem. Tylko nie nie wiem jak się nazywa. Liczę na waszą pomoc.

Pozdrawiam, Bartpi

Opublikowano

nijaki, nazywa się tak jak go nazwie usługodawca w SWOJEJ  własnej nazwie pakietu

minimalne dobre łącze na wysyłanie to minimum 10-20 Mbps uploadu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Wiem, o tym ja potrzebuje 40 Mb. Tylko jest na przykład internet symetryczny - ma Download i Upload taki sam. I zwykły czyli ma większe pobieranie.

Opublikowano

to ci podałem minimalne wymagania, chcesz takie jakie sobie zmyślałeś szukaj dostawców i z nimi sobie rozmawiaj o warunkach takich  uploadu  

symetryczny to też po kablu ale z limitami usługodawcy , skoro masz dostęp tylko do asymetrycznego nawet w snach nie licz  że ci go zamienią na symetryczny bo to NIEMOŻLIWE

jakie łącze masz znaczenia nie ma ale z takimi wymaganiami uploadu to możesz tylko liczyć na łącze komutowane nie tańsze niż 100 zł

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...