Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ullr - wspaniały bóg śniegu.

Baksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

buffki zamiast ulta no ale i tak jest zbyt op, wystarczy spamować skillami ,a staty lecą.

Nerf bedzie piękny.

Nerfa nie będzie dlatego, że on nie ma ulta tylko buffy więc wątpię, że będzie jakikolwiek nerf jedynie na dmg z pierwszego skill'a. 

Opublikowano

buffki zamiast ulta no ale i tak jest zbyt op, wystarczy spamować skillami ,a staty lecą.

Nerf bedzie piękny.

Nerfa nie będzie, on nie jest op. Z Ullrem jest jak z Nu Wą, każdy mówi, że jest op a mało kto potrafi nią dobrze zagrać.

Opublikowano

Nerfa nie będzie dlatego, że on nie ma ulta tylko buffy więc wątpię, że będzie jakikolwiek nerf jedynie na dmg z pierwszego skill'a. 

będzie na pewno na przeliczniki.

Przecież on bez itemów pod as ma ~ +1.8 , a jak będzie miał itemy...

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

będzie na pewno na przeliczniki.

Przecież on bez itemów pod as ma ~ +1.8 , a jak będzie miał itemy...

To ,że ma tak dobrego AS + LF wynika z tego ,ze niema ulta;-;

Jak dla mnie jego stun  jest po prostu kozacki ,ale trzeba umiec trafic... Ymir + ullr na lane bedzie mial mocne cc :O

Jak narazie według mnie lepiej sprawdził się jako killer na dominacji (Motd) niż jako adc na  conquescie.

Opublikowano

To ,że ma tak dobrego AS + LF wynika z tego ,ze niema ulta;-;

Jak dla mnie jego stun  jest po prostu kozacki ,ale trzeba umiec trafic... Ymir + ullr na lane bedzie mial mocne cc :O

Jak narazie według mnie lepiej sprawdził się jako killer na dominacji (Motd) niż jako adc na  qoncuescie.

Jak ogarniesz tą postać to będziesz robić o wiele więcej na conqueście niż na innych trybach gry. 

Opublikowano

Napisałem "jak na razie" ,raczej cięzko by go było opanować do perfekcji w 1 dzień, ale na dominacji gdzie szybko goldy lecą i adc może sobie przyfarmić szybko jest bardzo dobry ,to samo arena

Opublikowano

Napisałem "jak na razie" ,raczej cięzko by go było opanować do perfekcji w 1 dzień, ale na dominacji gdzie szybko goldy lecą i adc może sobie przyfarmić szybko jest bardzo dobry ,to samo arena

Czyli mówisz, że nie jest dobry na conq bo tam zbyt wolo leci gold ^^. Jakoś nie widzę sensu tego, że na arenach itd jest dobry a na conq na razie nie .

Opublikowano

Zobcz ,ze typowy adc z 5 itemkami juz robi sieke ,na dominacji gdzie testowałem pierwszy raz ullra leci gold szybko i szybko można ukończyć kryty i speeda.

Na conquescie trzeba tą farme wyłapać killami ,a do tego trzeba ogarniać tą postać ,nie napisałem ,ze nie jest dobry na conquescie tylko jak na razie lepiej mi szło nim na dominacji.

Opublikowano

Zobcz ,ze typowy adc z 5 itemkami juz robi sieke ,na dominacji gdzie testowałem pierwszy raz ullra leci gold szybko i szybko można ukończyć kryty i speeda.

Na conquescie trzeba tą farme wyłapać killami ,a do tego trzeba ogarniać tą postać ,nie napisałem ,ze nie jest dobry na conquescie tylko jak na razie lepiej mi szło nim na dominacji.

Ale wiesz o tym, że praktycznie wszystkie postacie z 5 itemami robią to do czego są przeznaczone? A na conq prze dobrym tanku nie jest problemem zdobycie killi.

Opublikowano

Ale nie rozumiesz ze to wymaga pewnej umiejetnosci ,a na dominacji czy arenie ks czy szybka farma i juz leca kille

Tylko powiedz mi co jest trudnego w zabijaniu carrym na conq, bo ja jakoś trudu nie widzę. Na conq możesz iść na solo lane gdzie leci szybko hajs i exp ( ullr działa na solo potwierdzone info. )

Opublikowano

Tylko powiedz mi co jest trudnego w zabijaniu carrym na conq, bo ja jakoś trudu nie widzę. Na conq możesz iść na solo lane gdzie leci szybko hajs i exp ( ullr działa na solo potwierdzone info. )

Skończ cwaniakować, bo chyba nie tylko mnie to już denerwuje. Najwyraźniej nie wszyscy są tak zajebiści jak Ty i dla niektórych może być to w pewnym sensie problematyczne. 

Poza tym, solo nie zawsze jest wolne. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Skończ cwaniakować, bo chyba nie tylko mnie to już denerwuje. Najwyraźniej nie wszyscy są tak zajebiści jak Ty i dla niektórych może być to w pewnym sensie problematyczne. 

Poza tym, solo nie zawsze jest wolne. :)

Serio pytam co w tym jest takiego trudnego jak walisz krytyki po 500-700 + quiny ewentualnie, granie carrym polega jedynie na trafienie basic attackiem.

Opublikowano

W late gamie każdy nobek może wywalić 500 krytem + dostać 150 od life steala ,problem zeby szybko ukonczyć ten build, jak dla mnie ullr jest dość słaby w early gamie i trzeba się nim nafeedować zeby robić ten dmg

Opublikowano

Serio pytam co w tym jest takiego trudnego jak walisz krytyki po 500-700 + quiny ewentualnie, granie carrym polega jedynie na trafienie basic attackiem.

Wypierdalaj, tam są drzwi -> 2qlqq0z.png

kurwa, miesiącami czekałam na to, żeby wreszcie ci to powiedzieć dzieciaku

#hebo_taki_op_z_ulta |  #adc_taki_łatwy_omg

___

Ullr ma beznadziejny recolor, taka troche ruda pingwa :v

Opublikowano

Wypierdalaj, tam są drzwi -> 2qlqq0z.png

kurwa, miesiącami czekałam na to, żeby wreszcie ci to powiedzieć dzieciaku

#hebo_taki_op_z_ulta |  #adc_taki_łatwy_omg

___

Ullr ma beznadziejny recolor, taka troche ruda pingwa :v

Nawet mi cię trochę szkoda, żal mi ciebie, że sama tego nie widzisz. ;*

ps. to nie tylko moje zdanie, że masz ból dupy o byle co 

Opublikowano

Nawet mi cię trochę szkoda, żal mi ciebie, że sama tego nie widzisz. ;*

ps. to nie tylko moje zdanie, że masz ból dupy o byle co

topic.

Oglądałem stream dzisiaj sobie rano i ta postać ma w sumie niezły burst. Przy max jedynce na duration stuna można pół hp enemy adc zabrać.

Opublikowano

Zmieniłem zdanie co do jego OP easy kills...

Nie wiem czy na nim są jakieś bugi ale grając nim mam dziwne ścinki ,jedyne co w nim op to 1 (z łuku) + strasznie długi stun i  dość łatwy system ucieczki.

Re Color do dupy ,golden może będzie fajny ,VP spoko, Artemis nadal nr 1

Opublikowano

Zmieniłem zdanie co do jego OP easy kills...

Nie wiem czy na nim są jakieś bugi ale grając nim mam dziwne ścinki ,jedyne co w nim op to 1 (z łuku) + strasznie długi stun i  dość łatwy system ucieczki.

Re Color do dupy ,golden może będzie fajny ,VP spoko, Artemis nadal nr 1

Ten recollor tak bardzo udany :D zmieniony kolor peleryny, czasami to widać gdy hi-rez nie ma pomysłu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...