Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak usunac pewną ikonke na youtube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To dluga historia ... 

A wiec do rzeczy.Jak usunac ikonke zaznaczona na obrazku ?

http://imageshack.com/a/img819/1949/b90w.png

A i jeszcze jeden oftftop :P

Jak to jest z prawami autorskimi dotyczacymi muzyk na youtube?

Dajmy jezeli nagralem sobie gameplay'a z jakiejs gry i wrzucilem na youtube.I do tego intro przed filmikiem, to czy moge uzyc tej muzyki gdy na filmie ZARBIAM ? 

czy podanie tytulu do muzyki pozwoli mi na nieusuniecie filmiku ? 

ie068n.jpg
Opublikowano

To poprostu Google+ kazdy to ma bo jak wiadomo to youtube jest polaczony z chujownia+ wiec tego nie znikniesz.

A co do muzyki to polecam kanal NoCopyrightSound

TONV8iZ.png

Opublikowano

1) Wystarczy AdBlock. Instalujesz, klikasz na ten obrazek LPM --> Zablokuj obrazek... --> Dodaj filtr. U Ciebie to zniknie, u innych niestety nie. Tego nie wyłączysz :/

2) Bez zgody twórcy nie możesz. Jeśli podasz autora muzyki i nie będziesz zarabiać na filmie to możesz. Jeśli będziesz zarabiać, to potrzebujesz zgody.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

@up Do drugiego punktu to się nie zgodzę.

Muzykę możesz używać jeżeli nie będzie ona trwała dłużej niż kilka sekund. YouTube nie wykryje Ci piosenki, jeżeli ona będzie trwała przykładowo 6-7 sekund. Sam tak miałem, sprawdzałem, zero ostrzeżeń od YT. Dopiero, gdy leciała mi w tle muzyka z FIFY, to YouTube się odezwało z żalem że jak ja mogę puszczać muzykę z FIFY w tle.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...