Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30 Dni] Mdx.

Blezur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym odwołać się od bana, ponieważ nie wstawiłem żadnego reflinka, tylko link do strony (*.cba.pl), na której była lista pluginów do Minecraft. Między innymi takiego, jak autor tematu szukał. Czekam na szybką odpowiedź.

Mdx.

@KichaMCPL nie dostał bana, gdy wstawił reflinka, tak więc nie rozumiem, dlaczego jedna osoba jest lepiej traktowana przez moderatorów, druga gorzej. 

Ja byłem redaktorem i to też powinno być brane pod uwagę.

Opublikowano

Witam.

Podałeś linka do strony z pluginami. Aby pobrać plugin, którego autor szukał trzeba kliknąć w reflinka (a**.ly).

@KichaMCPL nie dostał bana, gdy wstawił reflinka, tak więc nie rozumiem, dlaczego jedna osoba jest lepiej traktowana przez moderatorów, druga gorzej.

Nie otrzymał bana, ponieważ taka była decyzja administratora.

Dodam, że wtedy był kidmoderatorem oraz było to brane pod uwagę podczas końca jego okresu kidmoda.

Opublikowano

Podałeś ten link bo chciałeś pomóc, ale nie byłeś do końca świadomy, że jest tam reflink. Zostajesz odbanowany, lecz na przyszłość uważaj jakie linki podajesz.

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...