Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer HardCore

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Proszę o przeczytanie do końca i wydanie swojej opinii.

Mam do Was pytanie co chcielibyście na serwerze HardCore aby Wam grało się jak najlepiej? 

Nie chodzi mi o to że macie dawać mi pluginy czy coś w tym stylu tylko propozycje aby serwer był jak najlepszy dla graczy. Ja oczywiście mam kilka pomysłów m.in:

- autorska mapa z różnymi nowymi biomami oraz dungeonami (jak duża ma być?)

- nowe itemy (które będą trochę lepsze od standardowych ale trudniejsze do zrobienia) np. buty szybkości

- automatyczne stoniarki

- cobbleX

- ranking graczy

- i inne

Mam do Was jeszcze pytanie czy wolicie ban za śmierć na 1 lub 3 dni (z lub bez możliwości ub)?

Oraz wiem że jest to HARDCORE więc nie powinno być sklepu sms (jeśli nie chcecie to nie będzie) ale nie ma być tam tysiąca koxów itp. tylko mało dające rangi + ewentualne te dodatkowe itemy czyli np. buty szybkości robi się z 4 diax bloków i można by było je ewentualnie kupić za sms np. 11zł+ (nie ma wyjść z tego serwer p2w tylko nawet jeśli ktoś ma itemy na te buty ale nie chce ich tracić a ma kasę to może sobie to kupić)?

Opublikowano

Nie opłaca się robić serwerow hc bo jest ich w ... a i tak sie niczym nie roznia bo i tak to samo bedzie xD ale twoja decyzja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...