Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA WORLD - FAQ dotyczące gry

#azer sp00fy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

76247339899140487628.png

Q: Co to FIFA WORLD?

A: Gra wydana w systemie free-to-play przez EA SPORTS®.

Q: Czym jest tryb Ultimate Team?

A: Gra Fifa World bazuje na Ultimate Team. Zbierasz, sprzedajesz, kupujesz zawodników (pokazywanych w systemie karcianym - z informacjami oraz miniaturką zdjęcia zawodnika na kartach). Zarządzasz swoim składem, korzystasz z systemu sieci transferowej aby handlować z innymi graczami z całego świata.

Q: Mogę zagrać w Fifa World na smartfonie/tablecie?

A: Nie.

Q: Czy mogę grać z innymi ludźmi?

A: Tak, gra została do tego stworzona jednak jeśli nie masz ochoty możesz skorzystać z sezonów jednego gracza.

Q: Czym jest wyzwanie drużyny tygodnia?

A: To proste - musisz zmierzyć się z drużyną tygodnia na dowolnym poziomie trudności. Wygrywasz periodyczne nagrody w zależności od wybranego poziomu trudności.

Q: Jak mogę zmienić nazwę mojego składu?

A: Zajrzyj do zakładki zarzadzania składami i naciśnij przycisk Zmień Nazwę.

Q: Czym jest zgranie?

A: 

Zgranie jest jedną z podstaw zespołu. Im wyższe jest zgranie tym lepiej rozumieją się twoi zawodnicy na boisku (np. przy długich podaniach, wyjściach na pozycje). Skład z większym zgraniem gra lepiej zespołowo i zwiększa drastycznie szanse na wygranie meczu. Twoje zgranie jest przedstawiane w lewej części menu zarządzania składem jak również pokazują to linie łączące zawodników. Zgranie można podnieść: ustawiając zawodników w ich ulubionej formacji, ustawiając zawodników na ich poprawnych pozycjach, ustawianie zawodników z tego samego kraju i/lub tej samej ligii.

Q: Prawy analog mi nie działa... 

A: klik

Q: Dlaczego gra mi się tnie/wyłącza/mam lagi/czarny ekran/coś nie działa?

A: Gra jest w wersji beta, więc jeśli coś się dzieje skorzystaj z opcji raportu w kliencie origin i pomóż EA udoskonalać ich nową grę.  ^_^ 

To na tyle jak na sam początek, jeśli macie jakiś pomysl to piszcie

taki tam sysadmin

Opublikowano

Niewiem czy tutaj pisać czy własny temat ale mam pytanie nie włącza mi sie fifa moge nie mieć jakiś sterowników bo formatowałem rano pc

Nieregulaminowa sygnatura

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...