Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kassadin-ban?

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet wyżej jest banowany, popatrzcie sobie na niektórych streamerów, Kassadin mimo tego że jest teraz bardzo słaby wciąż jest banowany, więc napiszę tak, niepotrzebnie marnują ludzie bana na niego.

Opublikowano

ile ludzi nie czyta patch notow to i tak beda brac jak nie zbanowany

jak jestem 1st pick to banuje bo za duzo osob sadzi ze jest op

a poza tym 3 sekundowy cd na ulti a z 40% cd red ma 1.8 sec

<>

Opublikowano

Nieprawda.Gralem nim sb dzisiaj i rozwalalem anke na midzie.Mialem staty cos kolo dwadziescia cztery na osiem.Moim zdaniem nadal jest op,ale jeszcze troche nim pogram

Opublikowano

Grałem dzisiaj Yasuo na Kassadina. Przed nerfem często i gęsto mnie zjadał. W 10min miałem 5/1 i to jeszcze kil junglera ;D SZITT

Opublikowano

Ludzie nawet nim pewnie nie graliście a piszecie że jest słaby...

Ostatni ranked koleś nie wiedział że kassadin ma reworka i grał na LB przegrał na początku 0.3 ale i tak w late game miał 18:6.. 

Kassadin wciąż jest dobry ale jak przeciwnicy mają mało AP postaci to sie go raczej nie opłaca brać bo zmiana na Q troche boli.

Opublikowano

Możliwość latwiejszej farmy źle nie jest. RoD, Archangel + LB i spam z R + AS. Póki co, ten Kassadin jest 2x lepszy. Jeśli nie będzie banowany, to dla mnie spoko C :

Opublikowano

Niebanuj juz kassadina nie opyla sie to nie to co kiedys juz niema tego silence z q oraz przelicznika ap na ulcie no i oczywiscie dmg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...