Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam 55 palladyn dobre skile i eq. Mam pacca, moge plywac na yalahar, mam duzo kasy. Gdzie moge expic?? Dragi na yalahar? zajete, Dragi na darashi? zajete, duzo typa, Necro na yala zaduze waste, poh gs? nie oplaca sie to więc Gdzie moge Expic, zeby nie robic zadnych questów ani misji??

Prosze o pomoc

Daje 5*** za pomoc

Opublikowano

Przepraszam że z questem, ale exp jest opłacalny, 5k na godzine w kasie + hooki, peg legi, eye patche exp około 45-60k na godz (zalezy jak ogarniasz) przez tydzien expienia spotkałam tam zaledwie 3 osoby, w tym 2 robiące questa a 1 to bot :D

jedyny plus tego expa, ze resp jest tak WYJEBANIE WIELKI ze nonstop coś zabijasz;)

a więc tak:

Zrób Sobie "Pirate Outfit Quest" , Potrzeba Na Niego: Wykonany Meriana Island Quest (u Eleonore w LB) , Laguna Island Quest (U Syrenki Meriany na Merianie) , Oraz przy wykonywaniu mozesz też zrobić 6 misji w Explorer Society , Zeby otrzymać Rangę Relic Hunter Aby Kupić "Atlas" Potrzebny Do Questa;).

Aby all wykonać potrzebujesz z takich droższych rzeczy:

Około 5k na podróże

5 pirate voodo doll (cena 5-10k)

Pirate Set (ten zwykły, razem z butkami około 5k)

(około 80 manasów, ponieważ musić wybić dużo piratów po drodze)

(Resztę znajdziesz sobie na tibia-wiki)

Jak już wszystko zrobisz polecam pójść do Raymonda Striker'a i zapytać go o task na piraty, będziesz musiał ubić 3k piratów w zamian dostaniesz jeden z itemków na addon "Czapkę Pirata" 1 taki itemek warty jest od 100-400k zależy od serwera (oczywiscie musisz tego bossa piratów najpierw ubić), ten task możesz robić 3x :P coś na zasadzie Taska na minotaury:)

EWENTUALNIE BEZ ROBIENIA QUESTÓW możesz iść na Mistrock (Cyklopy, 55-65k/h Kaska z 4k/h + Halabardy 400gp ea)

Dodałam Screeny Jak Dojść, Zaczynamy W Yalahar:), weż 100gp, musisz zapłacić "Npc Maris" za podróz

naberegarjeden.jpg

Potem dajemy 2x na skałke up, dużo osób nie zna tego miejsca, lecz niestety nieraz mozesz tam bota znaleść jakiegoś :)

mistrock1.png

Miłej Zabawy proszę o jakieś plusiki czy piątki jak tam wy macie :D:D:*

cooltext454992920.gif
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...