Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na PS3 - kilka pytań

OjciecStary

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam kupić konsole z sporym kompletem pudełkowych gier i tu moje kilka pytań na ich temat.

1. Gry są używane (w bardzo dobrym stanie, więc o to się nie martwie), ale czy będę mógł grać bez przeszkód online? Obiło mi się o uszy coś o jakiś kodach online czy coś takiego (jestem newbie :) ) może ktoś to wyjaśnić? 

2. Bardzo zależy mi na grze fifa ultimate team. Problem w tym, że w komplecie z konsolom jest fifa 13, a mój budżet chwilowo się wyczerpie. Czy na trybie ultimate team gra sporo osób (duża ilość zawodników do kupienia, kontraktów itp.)

3. Ostatnie pytanie łączy się z pierwszym czy kupując używane wersje gier mogę mieć problem z multi? Za przykład używana fifa 14. Czy lepiej kupować nówki? 

Opublikowano

Zamierzam kupić konsole z sporym kompletem pudełkowych gier i tu moje kilka pytań na ich temat.

1. Gry są używane (w bardzo dobrym stanie, więc o to się nie martwie), ale czy będę mógł grać bez przeszkód online? Obiło mi się o uszy coś o jakiś kodach online czy coś takiego (jestem newbie :) ) może ktoś to wyjaśnić? 

2. Bardzo zależy mi na grze fifa ultimate team. Problem w tym, że w komplecie z konsolom jest fifa 13, a mój budżet chwilowo się wyczerpie. Czy na trybie ultimate team gra sporo osób (duża ilość zawodników do kupienia, kontraktów itp.)

3. Ostatnie pytanie łączy się z pierwszym czy kupując używane wersje gier mogę mieć problem z multi? Za przykład używana fifa 14. Czy lepiej kupować nówki? 

1. Opisz w jakie gry chcesz grać, do FIFY były, lecz już nie ma "kodów online" w GTA V wczytuje twoje konto socialclub pewnie połączone z PSN, tam wszystko zapisuje więc będziesz mógł grać w owe gry.

2. Tak.

3. Jeśli chodzi o FIFE 13 to kupiłem używaną i mi zadziałała normalnie, jedynie po raz pierwszy będziesz musiał wpisać dane konta origin.. potem już po przejściu na np. FIFE 14 poziom EAFC będzie zapisany z 13, i od razu po pierwszym razie Cię zaloguje. Możesz kupywać te i te.

Opublikowano

1. Zależy od gry, niektóre posiadają Online Passa, a niektóre nie.

2. Będzie trochę tego, ale nie wciągaj się tak w to, zbieraj na Fifę 14

3. EA wycofało się z Online Passów, więc z multi nie będzie problemów. Lepiej kupować oryginalne, damy trochę więcej kasy, ale przynajmniej mamy pewność, że gra będzie w 100% sprawna.

Opublikowano

Ja się wypowiem tylko w sprawie pierwszego pytania bo na resztę to już nie trzeba ;)

Jeśli sprzedawca zostawi Ci konto z którego korzystał to nie będzie problemu z grami które posiadają passy, nie będziesz musiał ich kupować w PS Store bo będą one już zainstalowane na konsoli. Nie musisz grać na koncie poprzedniego właściciela, możesz sobie założyć własne i passy będą działać na Twoim koncie. Warunek jest tylko jeden, musisz otrzymać konsolę wraz z kontem PSN i nie możesz go wykasować z konsoli.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...