Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aegis czy design Spectrum

adamklab

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 temat wystarczy a nie 3 ...

Lepszy jest aegis. Nie musisz czekać całego tygodnia na design do golca, aegis ma 3 naprawy (co jest bardzo przydatne), szybko się nim robi wrota, można nim latać na kubiki itp.

Opublikowano

Dodałem 3 ponieważ miałem jakiegoś laga i nawet nie wiedziałem ;) A większość osób mówi żeby wziąc spectruma

PS. Ja kupuje za uridium

Opublikowano

Dodałem 3 ponieważ miałem jakiegoś laga i nawet nie wiedziałem ;) A większość osób mówi żeby wziąc spectruma

PS. Ja kupuje za uridium

Designów do golca zazwyczaj się nie kupuje tylko znajduje. Co innego aegis. Aegisa nie znajdziesz w skrzyni do której klucz kosztuje 1,500 uri (zależy ile uri władujesz na klucze i za którym razem ci wyleci)

Opublikowano

Wyloty, Wrota GG, Kubiki, Palladium i ogólny exp na mapach - Aegis

Solówki, Jackpot Arena, TDM i inne eventy PvP jak np. Kontrola Sektora - Spectrum.

jp8p35.png
Opublikowano

Kupiłem spectruma ale postaram się wylicytować aegisa bo wydaje mi się że łatwiej aegisa wylicytować niż spectruma ;)

Opublikowano

Witam. Hmm to już tylko zależy od Ciebie. Jak wolisz PVP a jesteś FE to Spectrum (jednak na pvp golec to golec ;) ) Jezeli wrota, alienki Aegis. Najlepiej zrób tak:
1.Kup hale na której kupisz Aegisa
2.zbieraj na Aegisa
3. na Golcu kupuj klucze i na eventach otwieraj skrzynki piratów :D (przy okazji wpadnie Zeus Apis osłonki lf4 itp )

Opublikowano

Hehe mam 19 lvl apis 10 lf-4 więc jednak dobrze że kupiłem spectruma ;D Ale nawet jak lece na jakiś wylocik to jak się nie ma boostów to ciężko idzię i z nerwów idę grać w one ultimate ;D

Mam już 500 mln kredek kupię z 200 mln na alegro i może dostane troche z klanu i za 1 mld spokojnie powinienem wygrać aegisa :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aegis jest lepszy, bez dwóch zdań jest najlepszy do bicia alienów, będziesz bił głównie na stojaka - co sprawia że się nie męczysz a dodatkowo będziesz bardziej przydatny w grupie.

Kupiłem spectruma ale postaram się wylicytować aegisa bo wydaje mi się że łatwiej aegisa wylicytować niż spectruma ;)

o.O

pyhvh7E.png

Opublikowano

Tak jak koledzy pisali aegis jest o niebo lepszy. Ja nie mam nawet robota zalozonego bo aegisem zawsze ma sie full hp. Genialny do bicia cubikow jak i wrot. A na pvp tez impulsy +20k sie przydaja

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...