Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL problem z HS

Camoncw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim, mam mały problem z HackShieldem.

Próbowałem odinstalować i zainstalować, odpalić jako administrator, odpalić przez kurczaka z administratorem, uruchomić sam patcher HS i nic nie pomogło, chodzi o to, że gdy już HS się ładuje (ok 30 min.) To wyskakuje error z update'm. A później (nie zawsze) że błąd z internetem, tzn. że nie chce się połączyć czy coś takiego. Internetu mi nie wywala ani nic, nie ściągam nic. Może jakieś sterwoniki ? A jak tak to jakie ? Jakieś rady ? Jeśli to nie pomoże to czy by się dało obejść HS przez kamermoda ?

Bywalec
Opublikowano

powinno sie dac grać przez kamer moda ale ryzykujesz banem. Spróbuj zainstalować aktualniejsze sterowniki od karty sieciowej, nowszy net framework a jak nie pomoże to zostaje jedynie pisać do suportu metina

.

Opublikowano

Tez mialem taki problem. Ja zrobiłem czyszczenie rejestrow, odinstalowanie całego gameforgelive i zainstalowanie go wraz z metinem na nowo

Opublikowano

Ja również miałem ten problem. Usuń plik który będzie nazywał się torrent(coś tam) i włącz znowu żeby się pobierało. Mi to pomogło:) a pokaz błąd jaki Ci wyskakuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...