Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyjmę propozycję współpracy, jako MISTRZ GRY LUB MODERATOR FORUM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklama

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

~ Podanie na MISTRZA GRY lub MODERATORA FORUM ~

Imię: 

────────

Mikołaj

────────

22

Kilka słów o sobie:

───────────────────────────────────────────────────

Witam, tak jak już wcześniej wspomniałem jestem Mikołaj i mam 22 lata.

Na co dzień pracuję w firmie specjalizującej się w instalacjach elektrycznych oraz sieciowych.
Interesuję się sportem, głównie jest to piłka nożna. Od kilku lat gram w  klubie piłkarskim na pozycji Bramkarza.
Jednak moje zainteresowania nie kończą się na sporcie, tak na prawdę dopiero się na nim zaczynają! :)
Szkoła którą ukończyłem i zawód w którym się spełniam wiążą się z moją największą pasją jaką jest informatyka.
Kręci mnie nie tyle programowanie co składanie, naprawianie sprzętu, tworzenie środowisk sieci komputerowych itp.
Uważam się za osobę spokojną i zrównoważoną.
Jestem odpowiedzialny, systematyczny, sumienny i cierpliwy.
Nie ulegam emocjom, ani nie jestem stronniczy.
Bardzo lubię pracować w zespole i doskonale potrafię to robić.

Doświadczenie: 

Aplikuję na posadę Mistrza Gry, Moderatora Forum również z racji iż posiadam spore doświadczenie w tym kierunku.

W Metina gram od czasu powstania serwera s10 GROMO. 

Osiągnąłem tam wszystko co na tamten moment było możliwe. W końcu gra przestała sprawiać mi radość i zakończyłem swoją przygodę z tym serwerem. 

Po jakimś czasie pogrywałem jeszcze chwilami na innym serwerach polskiego Metina jednak były to krótkie epizody.

Po Polskim Metinie przyszedł czas na serwery prywatne, na ilu grałem nie potrafię powiedzieć, jednak

na pewno przeraziłbym się dziś słysząc dokładnie ile godzin na nich spędziłem.

Kilkanaście razy pełniłem funkcję moderatora/administratora forum, administratora ts,

oraz wielokrotnie powierzano mi stanowisko Mistrza Gry. Nikt nigdy nie zawiódł się na mojej osobie.

Najbardziej znanym myślę serwerem na którym pełniłem funkcję Mistrza Gry, w późniejszym czasie Vice Admin'a

był Azmal.pl który już nie istnieje jednak przez bardzo

długi okres był w czołówce Polskich prywatnych serwerów Metin2.

Pracowałem również na wielu silnikach for tematycznych takich jak np: MyBB, IPB, phpBB

Dlaczego ja?:

Uważam że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko z racji że: 

- posiadam duże doświadczenie w pracy na tym stanowisku i podobnych,

- jestem osobą odpowiedzialną,  systematyczną, sumienną i cierpliwą,

nie ulegam emocjom, oraz nie jestem stronniczy,

- jeszcze żaden Administrator się na mnie nie zawiódł

- posiadam sporą ilość wolnego czasu który chętnie przeznaczę na serwer/forum (ok. 4-5h dziennie),

- potrafię pracować w zespole,

- mam wystarczającą wiedzę o działaniu serwera, pracy na serwerze i o swoich zadaniach,

- posługuję się poprawną polszczyzną,

- uważam się za osobę, której można powierzyć odpowiedzialne zadania i obdarzyć zaufaniem.

Kontakt: 

- Prywatna wiadomość na forum

- GG: 33001472

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Po długim czasie ponownie otwieram temat. Zachęcam do współpracy. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hhahahah... Jak Ty tematu poprawnie "odsniezyc" nie potrafisz... Pisze się ODŚWIEŻAM.

Nie polecam, wolę zaufanych ludzi.

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Drogi chłopcze, chyba sam doskonale wiem co chciałem napisać? :)

Więc proszę nie wmawiaj Mi swoich teorii. 

Nie polecasz ponieważ wolisz zaufanych ludzi? Co to za argument? :)  - Nie poleca się kogoś bo jest np. oszustem, a nie dlatego że TY wolisz zaufanych ludzi... Zresztą do tego chyba służy ten dział? Prawda? :) Żeby się zareklamować bądź poszukać kogoś odpowiedniego. 

Proszę jeśli macie pisać rzeczy tego typu, powstrzymajcie się! :) Ahoj! 

Specjalista
Opublikowano

Hhahahah... Jak Ty tematu poprawnie "odsniezyc" nie potrafisz... Pisze się ODŚWIEŻAM.

Gówno wiesz a pierdolisz swoje trzy po trzy prawie w każdym temacie...

@Top: polecam i życzę powodzenia. 

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Człowieku jest pewna granica w nabijaniu postów, nie czepiaj się człowieka, bo jest nowy i nic złego nie zrobił.

A ty z tymi swoimi krytykami to wyjdź, bo tylko zniechęcasz ludzi... Nabijasz posty, które są kompletnie idiotyczne...

P.S.

Ładnie opisana oferta, widać Twoje zaangażowanie i ambicję względem zajęcia.

Z całego serca życzę Ci powodzenia i pozdrawiam.

Opublikowano

Polecam bo nie piszę jaką to karierę w mt2 osiągnął, i plus za początkującego, to jest zwykły idiota. :p

Opublikowano

polecam, bardzo ładnie napisane, przynajmniej nie jesteś kolejnym ''debilem'' oferującym tutaj swoje ''usługi'' :)

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...