Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauczyciel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, ale i tak nic nie zrobisz bo jak pójdziesz z tym do dyrektorki to jeszcze ty dostaniesz uwagę za to, przez co podarła ci zeszyt.

Nauczyciele nie są tacy tak jak w zwykłych zakładach czyli szef, kierownik, zwykły pracownik. Nauczycielki to koleżanki, razem chodzą na kawę, uprawiają razem sport itp ...

Dlatego mnie to wkurza bo nic nie zrobisz nauczycielowi. U mojej kuzynki nauczyciele zbierali podpisy żeby zmienić nauczyciela (nie wyrzucić, zmienić na innego) i tak to nic nie dało, bo to są koleżanki i chuj.

Opublikowano

mi wyrwał kartkę i musiałem wszystko przerysowywać , a trochę czasu to zajęło . Nic z tym nie zrobisz bo szkoła to patologia jeszcze nauczyciele . 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

nauczyciel posiada "kartę nauczycielską" i nie możesz mu nic zrobicz

ból dupy gimbazy tak bardzo motzny

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Nie może raczej. Jednak pewnie chociaż to wina nauczyciela to i tak nie będzie z tego żadnych konsekwencji, jeszcze Tobie się oberwie xD

Opublikowano

Jakie pytanie, wiadomo że nie może, trzeba było wziąć jakiś jego zeszycik czy dziennik i jebnąć mu za okno, niech wie że ty nie jesteś jednym z dzieciaków co sie boją systemu :)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Nie ma takiego prawa, ale nie idź z tym do dyrektorki bo Ci się oberwie. Choć z drugiej strony u mnie w gimnazjum nauczycielka wyleciała ze szkoły za fałszywe oskarżenia uczniów o różne rzeczy. Więc nie wiadomo do końca, jeżeli ta nauczycielka jest przyjaciółką dyrektora to lepiej uważaj ;)

Opublikowano

Nauczyciel może sporo, prawdopodobnie nic mu się nie stanie po tym wypadku. Zawsze możesz wystawić mu sprawę i narobić koło dupy pot motywem zastraszania, znęcania się czy coś w tym stylu... ale czy warto? Sam sobie odpowiedz na to pytanie. Poza sprawom w szkolę nie licz, że dyrektor ukaże nauczyciela za takie coś. Niektórzy nauczyciele to skurwiele nadużywający bezkarnie praw, taka jest natura człowieka.

; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...