Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki waszym zdaniem bedzie kolejny set lvlow PL'a

KaPi666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak, waszym zdaniem. Oceniacie prawdę zwiększenia poziomu. od 105 do xxx. Byl 99. to 99 + 6 tj. 105., I teraz będą zwiększać lvl co 5 czy co 6?. Np 110,115,120,125 xxx...

Jeżeli nie zrozumieliście, to odpowiedzcie na jedno proste pytanie zadane w nazwie tematu, Jaki waszym zdaniem będzie kolejny set levelów na PL'u.

Opublikowano

Moim zdaniem nowy set będzie za 1-2 lata. Zobacz jak długo się zbierali do wprowadzenia 105 i aktualnych nowych itemow :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Wydaje mi się, że dłuugo nie będzie zwiększenia lvlu.

A jeśli już jednak, to zwiększa poziom do +/- 120 poziomu i set wtedy zacznie się gdzieś między 105/106 i pociągnie do końca :D

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

A jeśli już jednak, to zwiększa poziom do +/- 120 poziomu i set wtedy zacznie się gdzieś między 105/106 i pociągnie do końca :D

Bywalec
Opublikowano

wydaje mi się że powinni za rok lub dwa zwiekszyc do 120lvl i troche zwiekszyć exp żeby przyciągnąć graczy

.

Opublikowano

Zakładam, że to ich taka alternatywa w razie upadania.
Rok.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Globalne serwery metin2 upadają więc wątpie żeby zwiększyli lvl prędzej to runie, ale jeżeli coś takiego nastąpi to pewnie zwieksza o 5lvl, potem będą szli co 10lvl.

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Jeżeli się utrzyma to zwiększą max o 10 poziomów w górę. Ale czuję że dodadzą to kiedy jakaś duża liczba graczy wbije 105 ( 100-200 osóB). Takie moje zdanie 

#JebacSygnatury

Legenda
Opublikowano

Jeżeli mają zwiększyć poziom to do 120/127, a jak długo czekać? Około 2/3lata.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli by zwiększyli do 120lv. to sety bd. od 110lv. :) i co lv. mógłby być + :)

Np.

110lv +0

111lv. +1

112lv. +2

itd. :) Większe zawzięcie do bicia lv. i wg rywalizacja fajniejsza :)

Opublikowano

Z pewnością troche czasu minie, będą chcieli żeby było jak najwięcej ludzi w przedziale 100-105.

Jestem zdania, że zrobią 115 lvl od razu :>

Opublikowano

Moim zdanie nie zwiększą bo PL zdąży już dawno upaść. Ale jak by mieli zwiększać to za jakieś 2 lata i do 125/127 lvl. I powinni zrobić tak żeby to było naprawdę wyzwanie a nie tak jak było z 105. Ludzie to wbili w moment

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...