Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra na święta?

Veriloven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dostałem xboxa 360 z dyskiem 320 GB i kinectem. Miałem konto Gold na 1 miesiąc i pobrałem sobię grę Sleeping Dogs całą przeszedłem, drugą grą jaką pobrałem jest jakaś Lara Croft, nie jest fajna jak dla mnie więc mam ją na dysku jak będę miał ochotę w nią grać to może zagram :P. Od kolegi pożyczyłem GTA V i BF4. Także poprzechodziłem te gry. GTA V jest naprawdę fenomenalną grą, wciągającą i cały czas można coś robić w tej grze. ;) Ale chciałbym jakąś długą, fajną grę. Miałem demo Zoo Tycon. Całkiem fajna gra. Ale myślę, że znalazłbym coś lepszego, długiego i wciągającego. Jak macie jakieś fajne długie gry to piszcie ! :) Cena max 200zł

Staram się być pomocny. :3

Opublikowano

Tomb Raider

Red Dead Redemption + DLC "Undead Nightmare" który zapewni Ci kolejne godziny grania

Max Payne 3

Batman: Arkham City

seria Assassin's Creed

zdecydowanie najdłuższą grą będzie Kingdoms of Amalur: Reckoning, gra jest mega długa, poddałem się po 18h grania...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Czemuż się poddałeś? ;o

Bo już miałem dosyć grania w ten tytuł.

Aby w 100% przejść ten tytuł potrzebujesz co najmniej 40h z tego co czytałem... dla mnie to zdecydowanie za dużo.  W tym czasie w ręce wpadły mi inne gry i po prostu przestałem grać w KoA, może kiedyś do niej wrócę bo mam jeszcze save'a na dysku.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...