Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pyrkon 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Generalnie Pyrkon to nie do końca moje klimaty, ale coś dla siebie też znalazłam (#tekken #soulcalibur #stoiskagdziemożnawydaćpieniądze). Teraz czekam na PGA :)

Atrakcje były !
Prawdziwy klimat Pyrkonu, wychodził dopiero około godziny 20, kiedy dzieciaki poszły do domów, część ludzi pozdejmowała stroje a bar wypełnił po brzegi :P

To prawda. Wieczorem było dużo fajniej :P Mam nadzieję, że przestanie padać, bo chętnie wrócę tam jeszcze dziś.

#don't care

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Można liczyć na większą ilość zdjęć? :D

Wrzucamy na fanpejdża :P Dzisiaj jeszcze coś powinno być, bo siedzimy na targach jeszcze.

#don't care

Opublikowano

Już widzę te zbiorowiska gimbusów którzy chcą najebać Makinowi za bany :D

Racja

@topic

Mnie nie będzię

...

Opublikowano

Mi zabrakło spotkania.
Szkoda, że nie ustaliliśmy miejsca w którym MPC mogłoby się zebrać, przegrupować i spędzić razem kilka minut.
Ja już Pyrkon odespałem, bogatszy w nowe doświadczenia wiem, że pojawię się w przyszłym roku, tylko wcześniej wynajmę sobie jakiś hotel, ogarnę pobliskie knajpy i zamelduje się tam wcześniej. Nie ustaliłem też sobie żadnego planu zwiedzania, przez co zaliczyłem mniej paneli niż chciałem. 

f.png

Opublikowano

Mi zabrakło spotkania.

Szkoda, że nie ustaliliśmy miejsca w którym MPC mogłoby się zebrać, przegrupować i spędzić razem kilka minut.

Ja już Pyrkon odespałem, bogatszy w nowe doświadczenia wiem, że pojawię się w przyszłym roku, tylko wcześniej wynajmę sobie jakiś hotel, ogarnę pobliskie knajpy i zamelduje się tam wcześniej. Nie ustaliłem też sobie żadnego planu zwiedzania, przez co zaliczyłem mniej paneli niż chciałem. 

No szkoda. Na PGA jakoś lepiej wyszło. Tym razem nikt nie przejął inicjatywy. Trudno, next time :)

Co do planu zwiedzania to popełniłam ten sam błąd. Zamiast sobie zrobić harmonogram paneli, które mnie interesują, to łaziłam bez sensu przez większość czasu. W przyszłym roku będę mądrzejsza.

#don't care

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...