Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArestiaMT2 [4Fun]

Morder22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer na prawdę jest bardzo dobrze skonstruowany i Administracja również widać ogar.

Do pvp serwer świetny i zastanawiam się czy nie zawitać...

Życzę powodzenia i pozdrawiam :) 

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer totalna samowolka. 15 letnia gimbaza wyzywa Ciebie i rodzine a GA nic na to niereaguje.... pozdro

0dlq9bc0hadq.jpg

The past has gone

Opublikowano

nie dałeś, skoro byś dał nie wstawiał bym tego ss które zrobiłem  3 min temu. Perma na konto powinieneś dać

PS.

i zmiany które proponuję zrobić.

- usunięcie z shopa błogosławieństwa życia,

- dodanie do sklepu dłoni kryta i szycia,

- dodanie wód (te wody na 3 min co dają 10 kryt, szycie etc)

- usunięcie bonu 75% na magie z ostaniej zbroi, BMem bije wtedy po aż 1,5k ze strefy

The past has gone

Opublikowano

Spadam z serwera do czasu kiedy albo nie ucsuniecie 6 skilli, u ninjy jest zbugowany, z full abs bije po 70-80k, bez kryta, a mental duchowym z full abs mi bije po 60k z krytem...

The past has gone

Opublikowano

ARES dostal juz perma na IP. co do ninjy ogarniamy to dzis jutro bedzie all zrobione . mental dobrze bije bo jak niemasz absy to co....

Zapraszam Na Serwer Online

Piatek od 13 online

Opublikowano

ARES dostal juz perma na IP. co do ninjy ogarniamy to dzis jutro bedzie all zrobione . mental dobrze bije bo jak niemasz absy to co....

Zapraszam Na Serwer Online

Piatek od 13 online

Tak dobrze bije, chciałem tylko porównać z archerem. Najlepiej usuń te 6 skille.

A jeśli masz problem to pisz albo podrzuć mi item proto z locale jeśli będziesz usuwał magie z tych zbroi czy cokolwiek robił to pomogę.

The past has gone

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem server niczym się nie wyróżnia. To nie tego szukam. Mimo wszystko, jak najbardziej życzę powodzenia ;)

188761424774878497723.jpeg

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem server niczym się nie wyróżnia. To nie tego szukam. Mimo wszystko, jak najbardziej życzę powodzenia ;)

Grałeś dwa tygodnie temu ? 

ps. SERVER OFF NARAZIE < WŁAŚCICIEL ROBIŁ FORMAT < PRACUJE NAD POWROTEM SERVERA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...