Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Złoto w NosMarkecie

ojciec mpc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! jak za pewne większość z was wie ostatnio do NosMarketu zostało dodane złoto - kiedy tylko to zobaczyłem wiedziałem że GameForge znów próbuje powiększać swoje kieszenie .. ale nie wiedziałem że cena 2kk to około 20 zł. Oczywiście mógł to być w pewien sposób cios dla "resellu" a jednak jest inaczej z ciekawości zajrzałem też na Allegro i cena 1kk to 1-2 zł za sztukę. Proponuje iść po Popcorn, i czekać na upadek gry :D a co wy o tym sądzicie ?

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Ludzie... To jest nastawione na inne serwery.

A po za tym co w tym takiego? jeśli mamy 100k za 5nd albo 500k za 5nd bo kupujemy głośniki.

Żadna zmiana, a jeśli zamierzacie płakać, to usuńcie postacie i zapomnijcie o grze bo to już się nudne robi -,-

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

jak nasz kolega @up mowi. To jest dodane z mysla o de itd. Bo tam kazdy laduje hajsy. I tak te samorodki po miesiacu beda na dole nosmarketu, bo nikt ich nie kupuje, a w hot beda jakies nowe fajne pety ^^.

A oczywiscie kto ma spine ? Ten ktory nigdy nd nie doladowal ;) .

Pzdr

1385975953-U914647.png

Opublikowano

@UP jeżeli masz na myśli mnie to się mylisz, na początku kiedy zaczałem grę doładowałem nd tak samo kilka miesięcy temu skorzystałem z "happy hour" i też doładowałem.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Smutne ale prawdziwe.. gra to dno.

Jedna z lepszych mmo a musieliśmy trafić na taką firmę ^^

Inaczej by było jakby coś wymyślili jakieś eventy w weekend, nowe areny(np. 10 na 10),  wojny rodzin.. itd..

Znam wiele gier w których GM-i wcale nie są tacy że wszystko dodadzą.. ale jednak sprawdzą propozycje użytkowników i nie raz dodają coś nowego, w nostale jeszcze nie widziałem takiego zdarzenia.

a i wiem że to Entwell jest odpowiedzialny za aktualizacje i nowości(jednak myślę że GF ma dużo do powiedzenia tylko woli olać graczy).

a tak z innej beczki witam all po długiej przerwie :D

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

@UP Witaj ;)

@Topic

Tak z dnia na dzień gorzej a po wakacjach największy syf odwalili prawie wszystko w nd było

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Z czegoś muszą utrzymywać serwery, jednak ten sposób na ratunek (nawet całkowity upadek) jest dla nich nieopłacalny. Dla nas kupowanie tego golda też jest nieopłacalne- nikt o tym nie pomyślał, bo wszystko zrobione pod NosTale DE :O.

Opublikowano

szczerze ? nie opłaca się kompletnie .. ok. 250ND to jest z jakieś 5kk.. 250ND=100/200zł (około)..

bardziej się opłaca z [...]. chcecie to wam podam [...]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...