Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Negros A diumar PL Pytanie .

MrVeate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam do Was wszystkich pytanie otóz sprawa wyglada tak .

Zacząłem ostatnio grac na Plu .. Gralem wczesniej przez cały czas na Solarze/negros ale sprzedalem eq . Teraz postanowilem wrocic na Pla . I zaczałem grac na diumar ( Najwiecej ludzi jest chyba ) Juz po wymienialem eq , mam na diumarze cos kasy / eq /kupony sm itp .. Ale pytanie brzmi Czy warto grac przyszlosciowo na diumarze ?  Bo jak mam teraz wbijac skile na P od nowa . a praktycznie polowa serwera ma juz postacie rozwiniete i ogarniete . Wiec nie wiem czy moze nie wymienic eq na Negrosa i tam zaczac grac , kupic jakas postac czy cos ? Jak wy polecacie prosze pisac  . Wezme wszystko pod uwage . 

Opublikowano

Diumar i ten drugi serwer jest drogi. Sprawdzałem na allegro to za głowę się złapałem. Ja gram na Eltonie, tanio jak cholera, 100kk na allegro 7 zł bardzo tanio. Sprawdź ceny pustych kont już z wbitymi skilami :) i sprawdź rynek w m1 po ile chodzą dobre rzeczy i wtedy możesz myśleć czy grać od nowa.

Bywalec
Opublikowano

Diumar to bardzo dobry serwer, graj tam gdzie ci najbardziej odpowiada. jak napisał up to jest ,,Etolin"  

Tak jest na nim bardzo tanio ( np. stalka woja czysta +9 60-70kk ) jednak bardzo duże ryzyko jest teraz kupując przez allegro

.

Opublikowano

Diumar to zdecydowanie najlepszy serwer.

Jest tam masa graczy którzy rozpoczynają gre i też budują eq / skille

Diumar jest serwerem gdzie są najlepsi gracze i najlepsze gildie w całym metinie :)

np. gildia TimeToDie lub jak kto woli TTD

APOKALISA

FALUBAZ

ADRIA

SUPER

DezerterSQAD

Najlepsi gracze np.

Galaktyczny - jako pierwszy wbił 105lv

Wulfgar - na epika +9 4x 15 abs i PZ :) najlepsza zbroja w całym metku

Copyrighter

Metiop12

i inni..

Sam tam gram i mam eq warte 15 kkk w yang to jest dużo osob lepszych ode mnie w pvp :p

Opublikowano

No tak , ale z drugiej strony popacz ,że na Diumar są ciągle cofki / lagi / sciny itp .. Jest masa ludzi co jest juz rozwinieta bardzo dobrze polowa serwera praktycznie to 90lve + Z full skilami na P ..  , A co do eq to mam eq warte jakies 6/7kkk na diumar . Sam nie wiem ile to tam bedzie ale jest ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...