Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Studia zaoczne jakie najlepiej ?

Seoth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka~~ wkrótce maturki kończę szkołę i zastanawiam się nad studiami zaocznymi tylko nie wiem jakie są przyszłościowe studia jakieś propozycję ? 

Zaoczne bo muszę zacząć pracować ;) 

Czekam na odpowiedzi :3 

30364378.png

Opublikowano

Mamy za Ciebie wybrać kierunek studiów? Mamy wiedzieć co Ciebie interesuje? Idź za głosem serca, żeby za 3 lata nie mówić sobie 'kurwa, co ja zrobiłem' bo pójdziesz na coś co całkowicie nie jest tematem Twoich zainteresowań. 

Opublikowano

Wątpie żeby nieznające ciebie osoby chodzące głównie do gimnazjum pomogły ci przy wyborze odpowiednich studiów.

To jest twoja decyzja.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Od studiów zależy twoja przyszłość.

Możesz skończyć jako grafik albo jako sprzedawca hot dogów.

Mozesz miec żonę, a możesz jej nie poznać.

Od studiów zależą 3 lata twojego życia, całe Twoje życie, zależy twoj zawód

I TY SIĘ O NIE PYTASZ GIMBÓW NA FORUM O CHEATACH??????????!!!!

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

i tak nie bd mial pracy w tym kraju ;/ najlepiej jest zdać mature potem do szkoly policyjnej czy jakos tak na 2 lata badz straz graniczna. przynajmniej bd pewny roboty,a po za Tym co robi taki policjant jezdzi samochodem po dzielni i nic wlepi kilka świstków za przekroczenie predkosci itp :) aaa straz graniczna tez dobra o ile po wschodniej granicy jestes ; ale to juz nie powiem dlaczego :P

a jak nie to Rolnictwo Ekologiczne na SGGW :)

Opublikowano

Historia sztuki ! chętnie kiedyś pójdę na to interesuję się sztuką, turystyka i rekreacja myślałem nad tym całkiem fajny kierunek, Szkoła policyjna / Straż graniczna myślę że prędzej poszedłbym do wojska niż do policji a straż graniczna wschodnia a co tam ciekawego może być że nie mówisz :3 ? to chociaż napisz mi na PW . Oprócz bezsensownych odpowiedzi, dzięki za ciekawe propozycje ;) oczywiście podawajcie kolejne propozycję 

30364378.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...