Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ponowne nakładanie skinu na nowy ekwipunek?

zavotti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam zamiar kupić cały set płytowy Jormunganda, i podmienić go pod ekwipunek na 36 lv. Jeżeli to zrobie, i później powiedzmy kupie ekwipunek na 41 lv, i podmienie ekwipunek na 36 lv na ten ekwipunek na 41 lv to będzie wygląd tego ekwipunku Jormunganda? 

Opublikowano

Tak, możesz w ten sposób bez żadnego problemu tego typu skiny przekładać na nowsze eq. Wiąże się to jednak z jego utratą oraz musisz uważać czy czasem skin, który chcesz przełożyć nie ma ograniczenia do tylko jednego remodelowania. Ten Plate Jormungand nie ma więc możesz sobie go użyć na nowym ekwipunku.

Opublikowano

W opisie itemu będziesz miał coś w stylu "Może być użyte tylko jeden raz jako remodel" Wezmę obrazek z mojego poradnika o Remodelingu:

Ag1KQyv.png

Nie ma tutaj tamtej informacji ale jest inna - że w ogóle nie można remodelować "Cannot Remodel". Normalnie to o co pytasz by było właśnie w tym miejscu. Jest tak ponieważ skin Crabby Tunic 

5OZ5HMz.png

miał właśnie takie ograniczenie i użyłem go na klacie z Penemona. Teraz cokolwiek bym nie zrobił to tego skinu Crabby Tunic już nie odzyskam, mogę tylko go usunąć bez niszczenia klaty itemkiem od NPCa (od usuwania skinu) i później nakładać do woli nowe skiny.

Nie musisz się jednak martwić i patrzeć dokładnie czy to co używasz jako remodel ma jakieś ograniczenia bo znaczna większość ich nie posiada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...