Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Karta Graficzna

This It Is

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie o to chodzi :) Jeśli nie masz środków na zasilacz a chcesz kupić konkretną kartę graficzną to bierz grafe. Zaproponowałem zasilacz ponieważ ten który posiadasz może nie być godny zaufania ( w sensie że niczego nie spali) , choć mogę się mylić. Jeśli masz go długo i nie masz z nim problemów to zostaw go. Poprostu bardziej firmowy zasilacz byłby pewniejszy. Twój wybór :P Ewentualnie popatrz testy grafy od asusa GT , którą poleciłem i zobacz czy będzie dla ciebie odpowiednia :>

Aha . Czyli ,ze jak kupie to nowa grafe a zasilacz bedzie za slaby to mzoe mi spalic kompa tak ?

Opublikowano

Nie, chodzi mi tylko i wyłącznie o firmę twojego zasilacza. Tzn może być niepewna, niegodna polecenia.

Opublikowano

jak to jest zdjęcie twojego komputera, to masz kartę zewnętrzną

podłącz kabel od monitora tu gdzie te niebieskie strzałki

L2BRIhB.png

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Mam jeszcze 3 pytania :

To co mam w komputerze to jest :

1. Karta graficzna 
czy
2.zintegrowany układ graficzny z procesora

http://scr.hu/0vqn/ue65w Tutaj jeszcze link dam 

// 

Okazalo sie ,ze moge przeznaczyc troche wiecej pieniedzy na karte graficzna ..

i tutaj moje 2 pytanie..

Jakie polecacie karty graficzne do 300zl zebym mial duzo fps w grach takich jak : League Of Legends , Cs GO itp

Chce zeby karta byla w miare dobra...

//

3 moje pytanie ..

Czy od kart graficznej zalezy wieksza ilosc fps czy raczej nie ?

Opublikowano

Hm... Radziłbym zmienić zasilacz na jakiś lepszy, co prawda wynikłyby z tego dodatkowe koszta ale miałbyś pewność że nie spali ci kompa :) 

Opublikowano

Ogólnie komputer powinien sam wyryć tą kartę jak ją posiadasz. Można również ustawić to w biosie.

Opublikowano

To nie jest moj komputer , to jest zdjecie z internetu tylko pisze ,ze mam podobna karte czy co to jest , to co zaznaczylem xD

// 

Pytalem sie wgl czy to jest karta to co zaznaczylem czy nie..

Opublikowano

A jesli chodzi o kolor ramki to mam tam gdzie jest czerwony kolor

// Chce jeszcze dodac ,ze jak otwieram komputer to na samym srodku mam taki jakby wiatrak i na srodku napisane Asus i to jest chyba karta graficzna , ale nie jestem pewnien ..

Sory ,ze tak ciagle wypytuje itd ale nie jestem zbyt dobry w te sprawy , wgl sie na tym nie znam

Opublikowano

Jutro zrobie zdjecie komputera to wysle tutaj .. Teraz niestety nie mam takiej mozliwosci . A jest inny sposob ,zeby wlaczyc karte graficzna czy raczje nie ma ?

Opublikowano

Nie, chodzi mi tylko i wyłącznie o firmę twojego zasilacza. Tzn może być niepewna, niegodna polecenia.

Caly komputer byl kupiony w Holandii wiec wiesz .. 

A moglbys podeslac jakies linki dobrych kart do 200zl ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...