Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Karta Graficzna

This It Is

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co byś powiedział na tą:

http://www.agito.pl/karta-graficzna-asus-radeon-r7-250-1gb-ddr5-pci-e-box-84-891831.html?attr=-1002-5,cena-0+340

lub

http://www.agito.pl/karta-graficzna-asus-geforce-gt-640-2gb-ddr3-pci-e-box-84-586990.html?attr=-1002-5,cena-0+340

Myślę że te karty były by godne polecenia. Ale Podaj jeszcze firmę zasilacza. ( Trzeba pokrywę obudowy zdjąć )

Opublikowano

Na samej gorze pisze tylko P-CASE I W460 potem jest tabelka i warning a na samym dole pisze ATX2.01(P4) I To wszystko wydaje mi sie ,ze p-case to firma ale nie jestem pewien

Opublikowano

Hm... Radziłbym zmienić zasilacz na jakiś lepszy, co prawda wynikłyby z tego dodatkowe koszta ale miałbyś pewność że nie spali ci kompa :) 

Opublikowano

Nie o to chodzi :) Jeśli nie masz środków na zasilacz a chcesz kupić konkretną kartę graficzną to bierz grafe. Zaproponowałem zasilacz ponieważ ten który posiadasz może nie być godny zaufania ( w sensie że niczego nie spali) , choć mogę się mylić. Jeśli masz go długo i nie masz z nim problemów to zostaw go. Poprostu bardziej firmowy zasilacz byłby pewniejszy. Twój wybór :p Ewentualnie popatrz testy grafy od asusa GT , którą poleciłem i zobacz czy będzie dla ciebie odpowiednia :>

Opublikowano

Nie o to chodzi :) Jeśli nie masz środków na zasilacz a chcesz kupić konkretną kartę graficzną to bierz grafe. Zaproponowałem zasilacz ponieważ ten który posiadasz może nie być godny zaufania ( w sensie że niczego nie spali) , choć mogę się mylić. Jeśli masz go długo i nie masz z nim problemów to zostaw go. Poprostu bardziej firmowy zasilacz byłby pewniejszy. Twój wybór :P Ewentualnie popatrz testy grafy od asusa GT , którą poleciłem i zobacz czy będzie dla ciebie odpowiednia :>

Aha . Czyli ,ze jak kupie to nowa grafe a zasilacz bedzie za slaby to mzoe mi spalic kompa tak ?

Opublikowano

Nie, chodzi mi tylko i wyłącznie o firmę twojego zasilacza. Tzn może być niepewna, niegodna polecenia.

Opublikowano

Nie, chodzi mi tylko i wyłącznie o firmę twojego zasilacza. Tzn może być niepewna, niegodna polecenia.

Caly komputer byl kupiony w Holandii wiec wiesz .. 

A moglbys podeslac jakies linki dobrych kart do 200zl ?

Opublikowano

Mam jeszcze 3 pytania :

To co mam w komputerze to jest :

1. Karta graficzna 
czy
2.zintegrowany układ graficzny z procesora

http://scr.hu/0vqn/ue65w Tutaj jeszcze link dam 

// 

Okazalo sie ,ze moge przeznaczyc troche wiecej pieniedzy na karte graficzna ..

i tutaj moje 2 pytanie..

Jakie polecacie karty graficzne do 300zl zebym mial duzo fps w grach takich jak : League Of Legends , Cs GO itp

Chce zeby karta byla w miare dobra...

//

3 moje pytanie ..

Czy od kart graficznej zalezy wieksza ilosc fps czy raczej nie ?

Opublikowano

Ogólnie komputer powinien sam wyryć tą kartę jak ją posiadasz. Można również ustawić to w biosie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...