Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft- Jaki komputer na 80 FPS?

Arciol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki GeForce 9600? Skąd żeś ty to wziął? o_O

Cooler to po prostu chłodzenie procesora, w standardzie z CPU zwykle jest tzw. boxowe, ale do OC lepiej wyposażyć się w inne.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jaki GeForce 9600? Skąd żeś ty to wziął? o_O

Cooler to po prostu chłodzenie procesora, w standardzie z CPU zwykle jest tzw. boxowe, ale do OC lepiej wyposażyć się w inne.

Sry. Pomyliłem się dzięki za rade. Co to OC?

Opublikowano

Tak. Jak będziesz podkręcał to weź i5 3570k i kręć do woli, ale do tego jakieś dobre chłodzenie i płytka. i7 4770k też sie fajnie kręci,

Jak nie to tak:

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=78853&s=72627&s=78303&s=74796&s=77567&s=72453&s=73500&s=77637&s=27972

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Mniej więcej. Procesor chodzi szybciej, ale też bardziej się grzeje (konieczne dobre chłodzenie) i pobiera nieco więcej prądu. Konieczna też dobra płyta główna z dobrymi predyspozycjami pod OC.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Co ty żeś zrobił człowieku ?

Podawali perfekcyjne zestawy komputerowe , a ty tu wjezdzasz z i5 . Masz wyżej zestawy jakie chcesz mieć . Zauważyłem  , że ludzie bogatsi tym bardziej głupi .

A monitor jaki chcesz 21.5/24/27 ?

kxAyLut.png

Opublikowano

Co ty żeś zrobił człowieku ?

Podawali perfekcyjne zestawy komputerowe , a ty tu wjezdzasz z i5 . Masz wyżej zestawy jakie chcesz mieć . Zauważyłem  , że ludzie bogatsi tym bardziej głupi .

A monitor jaki chcesz 21.5/24/27 ?

Jprdl. Nie moge się zapytać?! Przy okazji nei jestem bogaty tylko własny hajs zarabiałem. Denerwują mnie tacy ludzie -_-

Opublikowano

Tylko mam do ciebie pytanie na co składasz zestaw po swojemu gdy zostały podane lepsze?

Ale to sa te ktore wy mi podaliscie :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...