Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mapa na singleplayer.

Veanara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Kiedyś grałam na singlu i miałam naprawdę rozbudowaną mapę. Teraz to wszystko straciłam po zmianie systemu. Ma ktoś może mapę na której jest duży, ładny dom? Byłabym wdzięczna za podesłanie mapy. Naprawdę nie chce mi się zaczynać wszystkiego od nowa. Proszę o:

1. Duży dom,

2. Magazyn,

3.Kopalnię.

4.Tryb survival.

Opublikowano

A nie lepiej zrobić coś swojego ? Coś innego lepszego,większego niż przedtem . Nawed jezeli ktoś ci podeśle sava z bardzo dużym domem i co nie będziesz wiedziała gdzie co jest a tak to sobię zbudujesz po swojemu w swoje kolorki i będzie cool .(zapomniałem jak się pisze cool :))

Opublikowano

Dokładnie. Nie ma to jak zrobić coś po swojemu ;) Serio. Kolego, buduj nowy ładny domek po swojemu i nie czekaj na kogoś bo tracisz czas. :D

Nie kolego tylko koleżanko ;)
Opublikowano

W sumie mogę coś tam spróbować zrobić. Ale jeśli ktoś by podesłał jakiś save to bym się nie obraziła. ;D

Opublikowano

Ano racja ;) KOLEŻANKO ;) 

Serio. Gra sama dla siebie jest najlepsza. i ma się tą satysfakcję że zrobiło się coś samemu ^^

Ja dzisiaj zaczynam swój nowy świat robić ale będzie on pod poradnik bo będę nagrywał do YouTube.

Opublikowano

Moim zdaniem, poszukaj na różnych stronach projekty różnych budowli i próbuj zbudować to samo u siebie. ;) Mógłbym Ci podesłać parę takich projektów na pw.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Google nie gryzie :D Po za tym lepiej żebyś swoją mapke zbudowała ;) Przynajmniej ja tak wole sobie samemu budować bo jak wszystko na gotowe to co to za przyjemność ?? :P

Opublikowano

Wdłg. mnie lepiej zbudować swoją mapke. Zawsze będziesz miała satysfakcję z własnej roboty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...