Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 vs Battlefield 4

Malutki3286

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BF4 też jest, ale niektórzy są przewrażliwieni. Twoje DayZ nie jest bardziej grywalne. Z BF3 było tak samo.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

BF4 też jest, ale niektórzy są przewrażliwieni. Twoje DayZ nie jest bardziej grywalne. Z BF3 było tak samo.

Nie grałeś w żadną z tych gier...

Uwierz mi, granie w Battlefield 4 to była mordęga.

A jeśli chodzi o DayZ to jest coś takiego:

http://imgur.pl/399344150j03

I coś takiego (post 10):

http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/155089-is-it-worth-buying-dayz-standalone-yet-rocket-response/

I jest w cholerę bugów.

A jeśli chodzi o bfa to widzę to:

Kupuję, i jest gówno niegrywalne. W cholerę bugów.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@UP Mi sie dobrze gra w bfa, więc moge sie z tobą kłócić.

A grałeś w 1942, Bad Company 2, 3?

Pamiętasz jakie to były gry?

Nie wiem. Dla mnie granie w bfa 4 jest męczące i potykam się o bugi. Ja czekam aż naprawią.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@UP No nie aż tak bardzo lepszego..

Jednak bardzo lepszego, ale nie piszcie o kompach, bo autor nie napisał, że sprzęt go ogranicza.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

AHA i trzeba wspomnieć, że w bf4 prawie wogóle nie ma cheaterów :) Ja mam 81 lvl i z rzadnym się jeszcze nie spotkałem :D

A w bf3 są hacki :C

Opublikowano

AHA i trzeba wspomnieć, że w bf4 prawie wogóle nie ma cheaterów :) Ja mam 81 lvl i z rzadnym się jeszcze nie spotkałem :D

A w bf3 są hacki :C

Od hackerów są komendy !votekick i tak dalej. Żaden na to hacka nie ma.

A jak grasz na jakiś serwerach bez admina albo votekicka to już Twój problem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Battlefield 4 to gra, która powinna wyjść za rok, może dwa lata a nie teraz. Battlefield 3 miało bardzo dużą grywalność ale EA połakomiła się na $$$

Miłego dnia :)

Opublikowano

@UP Za rok, za dwa? Człowieku, ty chyba w innej rzeczywistości zyjesz, za rok, za dwa lata, to będzie bf5 i inne gry nowej generacji, technologia idzie do przodu --,--

Opublikowano

Ja wolę BF4. Łatwiejszy system strzelania. Ekwipunek jest ładnie rozdzielony, na rodzaje broni, klasy i tak dalej. Po za tym można podrasować pistolety i jest Levolution. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

@UP Za rok, za dwa? Człowieku, ty chyba w innej rzeczywistości zyjesz, za rok, za dwa lata, to będzie bf5 i inne gry nowej generacji, technologia idzie do przodu --,--

Mogli wstrzymać się rok z wydaniem i ją zrobić.

Skoro technologia idzie do przodu to podczas tworzenia gry nawet pod końcu można dodać najnowsze technologie.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Czwórka ładnie wygląda. To tyle.

Co aktualizację jest coraz to więcej crashy i problemów. Do tego jakoś nie gra mi się w to tak przyjemnie jak w bf3(w trójce grałem po 4 rundy, tu nawet 1/4 rundy nie chce mi się grać).

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...