Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battlefield 3 vs Battlefield 4

Malutki3286

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym temacie chciał bym dowiedzieć się jakie są Wasze opinie na temat gry Battlefield 3 i Battlefield 4.

Napiszcie: 

- wady

- zalety,

- wybór [ lepiej kupić ] Battlefield 3 czy Battlefield 4. 

Dziękuje za wszystkie Wasze opinie !

Opublikowano

Bardziej polecał bym Battlefield 3, bo 4 jest niedopracowana i potrzebne są lepsze wymagania.

Oraz cena Battlefield 4 => 2 razy droższa, potrzebny 2 razy lepszy sprzęt i 2 razy gorsza.

Taka jest moja opinia.

Opublikowano

Bierz BF3. 

BF3:

Zalety: 
Działa

Wady: 
Wydaje ĘĄ

BF4: 
Zalety: 
Prawie działa

Wady:
Wydaje ĘĄ, 
Szkoda że działa.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Battlefield 3 jest bez porównania z Battlefield 4.
Po prostu Battlefield 4 to szajs jest o wiele gorszy niż Battlefield 3 oraz cena:

Battlefield 3 - około 65 zł
Battlefield 4 - około 120 zł

O premium nie wspomnę. 

Kup Battlefield 3 !

Opublikowano

Bf3 65 zl podstawka czy premium edition ?

Zwykły około 65 zł

Premium około 120 - 140 zł

Mam pytanie dotyczące wersji Premium :

Wystarczy, że kupie Battlefield 3 Premium?

czy wersja Premium to tylko dodatek do Battlefield 3 ? [ muszę zakupić BF3 i BF3 Premium? ]

Opublikowano

Zwykły około 65 zł

Premium około 120 - 140 zł

Mam pytanie dotyczące wersji Premium :

Wystarczy, że kupie Battlefield 3 Premium?

czy wersja Premium to tylko dodatek do Battlefield 3 ? [ muszę zakupić BF3 i BF3 Premium? ]

Premium to tylko dodatek. Musisz kupić podstawkę BF3, aby zakupione premium funkcjonowało.

Opublikowano

Battlefield 4

Zalety:

-O wiele więcej ludzi

-Dobry system destrukcji otoczenia

-Dobra pod względem graficznym

Wady:

-Masa bugów

Opublikowano

Bierz BF4:

Zalety:

-Wiecej ludzi gra

-Wyjda jeszcze nowe mapy (dlc) i patche

-Wiecej mozliwosci dobrania uzbrojenia

-Gra bedzie dluzej grana niz BF3 ,bo jest nowsza c'nie przez innych graczy

-Optymalizacja

Wady:

-Wyzsze wymagania pomimo dobrej optymalizacji

-DICE ma jeszcze co naprawiac

Piteraskwiat.png

Opublikowano

"to tylko kwestia czasu aż to naprawią" 

Śmieszy mnie takie podejście. 
Od października 2013 roku, dalej są te same błędy co były. 29 marca mija dokładnie pół roku od wydania. To chyba wystarczający okres żeby za pieniądze ( nie małe) użytkowników, opłacić zespół łatający bugi. 

ĘĄ robi dokładnie to samo co Infinity Ward i inni twórcy CODa. 
Grzeją kotleta ile mogą, próbując coś dodać. Niestety w wypadku BF'a są to bugi.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

W BF4 "niby naprawili netcode" jak Wy to piszecie, a ja odczuwam naprawde jakąś zmiane.

Ja nie żałuje tych 150 zł, niedługo kupuje premkę.

A jeśli chodzi o "odgrzanego kotleta" to napewno gorszym kotletem jest cod: ghosts niż bf4, w bf dodano chociażby to levolution, co sporo zmieniło w rozgrywce.

Proszę, już nie chce sie dalej kłócić jaki to battlefield 4 jest do dupy itp.. Każdy ma swoje podejście do gry.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam  battlefield 3 jak i 4 i powiem, że bardzo dużo osób pisze, że jest dużo bugów ale u mnie ich wcale nie widać więc jestem jakimś szczęśliwcem . Ale nie oznacza to, że u ciebie będzie tak samo, ponieważ około 50% graczy w battlefield 4 ma problemy do samego połączenia się z jakimś serwerem więc ja bym poczekał  do poprawy bugów i dopiero wtedy zakupił battlefield 4.

//To nie jest odkop

//Czaka

Serwer Minecraft 1.7.2 Survival+Frakcje

IP: 212.91.26.68:26445

Nie czekaj! Wchodź teraz!

Opublikowano

Jak dla mnie bf4 jest fajny. We wszystkie części grałem ale jakoś bf3 mi się bardziej spodobał. Więc polecam kupno Battlefield 3 a w późniejszym odstępie czasu zakup sobie bf4 gdy już naprawią wszystkie bugi itp

Opublikowano

Bierz BF3. 

BF3:

Zalety: 

Działa

Wady: 

Wydaje ĘĄ

BF4: 

Zalety: 

Prawie działa

Wady:

Wydaje ĘĄ, 

Szkoda że działa.

Battlefield 3, Battlefield 4 to najgorszy zakup jaki miałem jeśli chodzi o gry.

Ogromny skok na kasę EA. Zbugowana gra, która fajnie wygląda na trailerze. Najbardziej wkurzająca gra w jaką ostatnio grałem.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Lepiej wziasc bf4.Co patch jest coraz lepiej.Tez tak jest ze sporo osob ochodzi z bf4 do bf3 dla tej pastelowej grafiki (znam osoby ktore dlatego nie graja w 4).Pozatym bf3 nie ma juz wsparcia,a dice naprawia bf4 :)

NonekPL.png

Opublikowano

Lepiej wziasc bf4.Co patch jest coraz lepiej.Tez tak jest ze sporo osob ochodzi z bf4 do bf3 dla tej pastelowej grafiki (znam osoby ktore dlatego nie graja w 4).Pozatym bf3 nie ma juz wsparcia,a dice naprawia bf4 :)

Bo 3 nie trzeba już naprawiać.

Co patch? Ja żałuję kupna, bo za rok jak naprawią gra będzie za 50zł.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...