Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PlayStation Plus kody na 30 dni

Szteker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie, a dokładniej chciałbym zakupić PS+ na 30 dni za 10 zł -

http://allegro.pl/playstation-plus-30-dni-automat-1min-i4036821159.html

i jak on mi się skończy to mogę wpisać następny taki kod, aby przedłużyć subskrypcję mojego konta czy każdy kod to nowe konto? Jeśli to drugie, jak mieć ciągle jedno konto i gdy się skończy przedłużane?

Opublikowano

Wykupić normalną subskrypcje na miesiąc, 3 miesiące albo cały rok.

Najlepiej na cały rok, przecież to cena jednej nowej gry a dostajesz 2-3 gry w miesiącu. Sam już od 3 lat kupuje tylko na rok bo jest najbardziej opłacalne.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Tą normalną idzie zakupić tylko przez kartę kredytową? I jakbym chciał na 3 miesiące kupić, to potem mogę ją przedłużyć?

Opublikowano

Nie musisz kupować kartą, zawsze możesz sobie kupić zdrapkę za 100zł i w PS Store wykupić sub'a na 3mc.

Co prawda jest to może mniej opłacalne niż karta bo musisz wydać 100zł ale zawsze coś Ci kasy na profilu zostanie, możesz kupić DLC albo skorzystać z obniżki cenowej dla posiadaczy abonamentu PS Plus na jakieś gry. Praktycznie co miesiąc są jakieś obniżki cenowe i nie tylko dla posiadaczy Plusa.

Po wykupieniu Plusa poprzez kartę bankową z automatu będzie Ci przedłużać subskrypcje o kolejne 3mc, oczywiście możesz wyłączyć automatyczne przedłużanie i wykupić kolejną subskrypcje kiedy tylko będziesz chciał.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...